Paranormal: "Fără să vreau călătoresc în lumi paralele!"

Nu ştiu dacă li s-a mai întâmplat şi altora, dar eu trăiesc de câteva luni un fenomen foarte ciudat. Mi se întâmplă când nu mă aştept, în diverse locuri din oraş, să nimeresc aşa ca într-o gaură de timp, prin care trec în altă dimensiune.
Nu ştiu dacă li s-a mai întâmplat şi altora, dar eu trăiesc de câteva luni un fenomen foarte ciudat. Mi se întâmplă când nu mă aştept, în diverse locuri din oraş, să nimeresc aşa ca într-o gaură de timp, prin care trec în altă dimensiune.

Acum traversez strada şi în secunda doi mă trezesc în mijlocul unui câmp cu flori sau într-o cu totul altă localitate. Se întâmplă ca în filmele în care se călătoreşte în timp, şi deşi nu am descifrat până acum cauza acestui fenomen, îl savurez de fiecare dată, pentru că mi se pare extraordinar.

Norocul meu a fost că nu mi s-a întâmplat încă nimic rău. Sper să nici nu mi se întâmple. Totuşi, mi-ar plăcea să aflu dacă există vreo comunitate care experimentează aceleaşi lucruri sau vreo explicaţie ştiinţifică.

Să vă povestesc cum a fost prima dată. Traversam strada pe o trecere din zona Unirii, când am simţit la un moment dat că asfaltul nu mai există sub mine şi pierd din greutate.
Parcă eram mai uşoară şi incapabilă să-mi coordonez mişcările. Totul se învârtea în jurul meu, punctele de reper au devenit mişcătoare şi într-o clipită m-am trezit pe o stradă micuţă, liniştită, cu case acoperite cu iederă şi fără maşini sau claxoane.

Era ca un tablou mirific, cu soare, copaci, flori şi triluri de păsări. Iar timpul parcă stătea în loc. Nu se clintea nimic pe strada aia, nu erau oameni, nu maşini, nu vietăţi. În câteva minute în care nici n-am apucat să fac ceva, pentru că mi-era oarecum teamă, m-am trezit înapoi în realitatea din care plecasem. Eram pe trotuarul celălalt, iar prietenul meu mă striga de la doi paşi mai în faţă, întrebându-mă ce am de stau pe loc?

I-am povestit întâmplarea şi a început să râdă, crezând că fac mişto de el. I-am spus că nu glumesc şi am schimbat discuţia. Dar m-am gândit cu mare plăcere şi interes la ce mi se întâmplase.
Ajunsă la un computer m-am apucat să caut informaţii despre aşa ceva. N-am găsit prea multe, dar am înţeles că există în lume diverse zone sensibile, în care se crează nişte câmpuri ciudate prin care poţi să traversezi universul sau timpul. N-am înţeles mare lucru, eu nici nu sunt o persoană tehnică sau pasionată de ştiinţe, dar am continuat să savurez fiecare experienţă din asta ciudată.

Şi au urmat câteva de atunci. O dată eram pe o altă stradă din Bucureşti şi am trecut prin dreptul unei guri de aerisire. În momentul în care am ajuns în acea zonă, aerul cald care în mod normal ieşea din acea gaură şi-a schimbat direcţia şi m-a absorbit ca într-un vârtej, ducându-mă într-un oraş cu totul diferit de Bucureşti. De fapt, nu eram în România. Era ceva latino-american, cu case mici, albe, cu arhitectură din aia cum vezi în filmele mexicane – eu n-am fost niciodată în Mexic, deci nu ştiu decât din poze - şi la fel de lipsit de viaţă ca şi străduţa aia liniştită pe care fusesem dusă în prima experienţă de acest gen.

De fapt, asta e caracteristica comună a tuturor experienţelor, că sunt transportată instant în alt univers, dar acolo nu sunt oameni sau alte vietăţi.
E ca şi cum aş viziona o peliculă în care nu se întâmplă nimic. Dar e o peliculă, nu o fotografie. Adică ambientul este live, doar că nu e populat de cineva.

Din păcate, aceste experienţe nu durează decât câteva secunde. Nu am reuşit niciodată să stau mai mult „dincolo” şi să explorez cu adevărat locul. Între timp mi-a dispărut teama iniţială, dar încă nu ştiu cum să controlez această experienţă astfel încât s-o accesez când vreau eu şi să o manevrez astfel încât să pot sta dincolo cât să-mi dau seama unde sunt şi ce aş putea face acolo.
 
Dacă a mai trăit cineva experienţe similare vă rog să-mi scrieţi. Poate ne îmbunătăţim reciproc abilităţile de a călători în lumi paralele.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pao pe 12 Mar 2020, 14:25
    Exista

    Eu chiar as vrea sa descopăr daca aceste portaruri exista de fapt as vrea sa aduc o dovada dar singurele lucruri paranormale care mi sau întâmplat au fost niste vise care sa u adeverit și ca ma m trezit si mi am văzut trupul pe pat iar eu eram trasa la tavan de ceva intr un final am ajuns in trup , stiu ca poate asta vi se pare ciudat dar din cate am observat din comentarii ati călătorit prin lumi paralele

    0
    0

  • valeria pe 6 Ian 2018, 23:04
    tablourile, pozele sunt un portal spre alte lumi

    exista vreo carte, sau de unde pot achizitiona informatii despre acest subiect? Stiu ca si oglinzile sunt portaluri intrerdimensionale....

    0
    0

  • eliasss pe 20 Ian 2015, 19:14
    adevar sau minciuna

    Am citit multe comentarii fiecare are parerlie lui gandind logic prima impresie spui ca nu e posibil si ca unele lucruri nu sunt logice. sincer nu cred in lumi paralele si ca ar fi egzistat vreo data . au fost oameni si sunt oameni care sunt dusi de exemplu dintrun oras in altu la mii de km cu tot cu trup ... povestiri reale dar nicidecum lumi paralele .... au fost persoane care au fost in iad si explicand groaza de acolo sau frumusetea din rai asa cum au vazuto dar acesti oameni sunt speciali si sunt niste daruri anumite ... sa nu credeti ca mas referi la vreo credinta etc... bazat pe realitate si din propia experienta mi sa intamplat sa am un gand ceva de genu maine e cutremur si sa intamplat asa sau multe alte chestii dar asta nu inseamna ca sunt teleportat in viitor si reveni inapoi .... dormeam si auyeam tot ce se intampla in camera si pur si simplu sufletul meu se lupta cu o alta fiinta nevazuta asta nu inseamna cas nebun si eram intro lume paralela ceai ce vi se intampla mintea voastra nu poate concepe si cel mai bine e sa va linistit sa va duceti si sa vb cu niste pshologi si sa va consultati cu ei o sa vedeti rezultate super uimitoare imi cer scuze daca vam suparat

    0
    0

  • kaminari pe 22 Nov 2014, 16:15
    Buna

    Chestiile astea sunt complet normale:) am citit si comentariile anterioare...incercati sa stapaniti ceea ce se intampla nu e asa de greu precum pare...si nu va mai speriati..sunteti in siguranta...toate astea se numesc iesiri in astral..adica sufletul iese din corp...se intampla des si multor persoane...cand sufletul iti iese din corp nu iti dai seama:)

    1
    0

  • Geo pe 26 Sep 2014, 19:16
    interesant ...

    ti sar putea intampla asta pt ca probabil ai facu vreun ritual de calatorire in alta dimensiune mai demult ...fratele maeu a facut un asemenea ritual si chiar mi-a spus ce I sa intamplat dupacea , I sa intamplat asta: deodata se trezeste din somn si aprinde repede becul de si inainte dadea sa il aprinda si nu il gasea ... na la aprins si dupacea a iesit pe usa (asta e adevarat pt ca eu am fost in camera cealalta ci am auzit un sunet....de parca cineva a dat tare in intrerupatorul de la bec ca sa il aprinda si am auzit cum a deschis usa .... si nu lam mai auzit cand a inchiso ... si nici macar nu mam dus sa verific ....) urmatoarea zi mam trezit si nu miam gasit slapii in camera la mine de si eu am fost cu ei in picioare inainte sa ma pun in pat ...dupacea ii intreb pe toti membrii familiei daca I-o luat ei ... si toti au spus ca nu .... dupacea sa trezit fratele meu si se simtea oboist de parca ar fi alergat vreo 6 kilometri ....dupacea miam gasit slapi intro alta camera.... dupaia mam gandit ca daca probabil chiar a calatorit intro alta dimensiune el ia luat intron fel .... sau asa ceva .... dupa acea chestier sau intamplat chestii destul de ciudate ....eu cand eram mica sa acum cativa ani ma mai trezeam noaptea in alt loc si de odata apaream iarasi in camera mea ...na eu credeam ca sunt doar vise

    0
    0

  • Goran pe 15 Feb 2014, 13:12
    Pur si simplu ciudat..

    Buna, ma numesc Goran si am 16 ani, sunt in clasa a X-a. Pur si simplu m-am trezit si imi era lene sa ma scol, si am atipit la loc. Totul s-a intamplat incet, dupa foarte repede. Prima data am visat ca locuiam in bloc cu varul meu si cu un prieten care sunt impreuna in bloc, iar eu locuiam si prietenul din bloc imi dadea haine, mergeam impreuna la scoala. Dupa am visat brusc ca colegul meu de banca, noi toti ne-am scos mancare sa mancam, iar el a scos o farfurie de ciorba si manca din ea. Dupa am visat ca un coleg din clasa spunea chestii de genu "A plecat piri, scortan, deleanu" acestia fiind numele profesorilor ca si cum el ar fii ofensat ca eu plecat . Atentie, doar Scortan este numele unui profesor, iar Piri si Deleanu nu stiu ce cautau .. Dupa parca erau 3 lumi paralele, si totul se intampla foarte repede odata imi aparea un vis, brusc altul, brusc celalalt si tot apareau intr-una ca un sistem ciclic, se invarteau intr-una visele foarte repede. Cred ca atunci m-am emotionat si m-am trezit speriat. Dupa m-am gandit ca poate este de la un film care l-am vazut cu vreo 2 ani inainte " Could Atlas " in care erau trei lumi paralele, va recomand filmul este foarte reusit . Va rog comentati la visul meu .

    3
    0

  • safi pe 29 Dec 2013, 02:21
    soc, epilepsie, boala, moarte....paranoia

    Salutare! Sunt nimeni si vreau sa vorbesc cu oricine! Pt toti cei care ii numiti pe acesti "schizofrenici" care doar isi impartasesc experientele inexplicabile, naivi ca niste copii, increzatori in voi, adevarati schizofrenici, speriati de boala, de lipsa banilor, de lipsa frumusetii perfecte, de lipsa a orice altceva ce apare nou si cool, de decaderea in pozitia sociala, de frica de a nu fi catalogati nebuni, credeti-ma ca sunteti adevarati nebuni ai secolului! sunteti atat de neinformati si nu spun neimportanti (daca va simtiti lezati, este ok, schizofrenia din voi este la maxim - mergeti la sp 9) dar nici ce a declarat sarmana de la Unirii nu ati reusit sa procesati! Ce epilepsie? Femeia spune clar, ca o striga prietenul! Pai daca o striga, este clar ca nu s-a pravalit, nu au trecut 10 ani, nu s-a intamplat nimic dubios ... ci doar cateva secunde ... de absenta, ATAT. Epileptici sunteti voi, pt ca cititi printre randuri si vedeti lumea printr-o fereastra ingusta cand ea sta acolo ... larg deschisa pt toata lumea ... si este gratis in pana mea de zburator. Nu fumez, nu beau si lucruri fanstastice mi se intampla zilnic, in orice ora a zilei, in orice secunda a existentei mele! savurez totul in dementia mea, fara bani, fara reusita si rad pt ca sunt un suflet impacat! inteleg orice nebun, orice schizofrenic (fratele meu este declarat asa de medici - si el se crede bolnav, de ce? pt ca asa spun specialisti, dar nu este bolnav, este neinteles) Asa ca schizofrenicilor, imbatati de mass-media, imbolnaviti cu frica, va rog sa comentati doar atunci cand sunteti in stare sa digerati cel putin un articol din cancan!

    4
    0

  • lia pe 23 Dec 2013, 18:03
    paranormal

    voi vreun control psihiatric v-ati facut vreodata?

    2
    3

  • brock pe 21 Dec 2013, 19:45
    mai sus

    cei care spun ca pot calatori an lumi paralele sau an timp fara nici o masinarie au probleme la mansarda si trebuie sa mearga la doctor am lucrat antrun domeniu mai special si nu se poate calatori nicairi fara anumite tecnologi

    0
    6

  • hmm pe 18 Dec 2013, 17:14
    de la un timp am puteri ..

    deci daca imi lipseste ceva si ma gandesc ca as avea nevoie .. primesc de inadata .. daca ma gandesc la ceva se itampla .. ma bucur ca totul este pozitiv

    3
    2

  • Knuck pe 12 Dec 2013, 00:48
    Para

    Clar exista .. VATICANUL ascunde lucrurile acestea spunand ca ce-i trecuti prin asa ceva au o boala ... teleportul este 100% real noi nu folosim toata capacitatea mintala .. Exista Dumnezeu !

    1
    2

  • ioanca pe 8 Dec 2013, 15:45
    Aceste trairi nu se discuta

    De regula de aceste trariri deosebite au parte persoanele simple, curate si non-profit,daca incerci sa intelegi sau sa profiti in orice mod acestea pot disparea, deci bucurati-va in voi pana cand va sosi vremea de a afla adevarul.

    0
    1

  • ALY pe 15 Iul 2013, 11:38
    paranormal

    Am patit si eu pe la 15 ani,mergeam acasa la bunicul meu.Statea la etajul trei in capatul unui coridor lung.De la parter mi-a venit sa numar scarile sa vad cate sunt si am tot numarat pana am ajuns la etajul doi si am pus piciorul pe ultima treapta si mi s-a sters totul din fata ochilor ca si cand lesini.Apoi m-am trezit in fata usii la etajul trei in capatul holului.Nu inteleg nici azi ce s-a intamplat si cum.

    1
    0

  • JOC VIRTUAL pe 8 Iun 2013, 19:07
    REAL?

    daca nu sti ce este nici nu vei intelege ce voi scrie acum.......noi facem parte cu totii dintr-un joc virtual real.....orice se intampla face parte din joc..........asa cum noi jucam jocuri virtuale ireale tot asa facem parte dintr-un joc virtual doar ca este real......incercati sa schimbati metoda de joc pentru ca cel ce conduce jocul nu este nimeni altul decat tu SINGUR

    2
    1

  • eli pe 18 Mai 2013, 18:40
    adevar

    are dreptate, nu mai radeti ca nue nici drogata si nici nebuna, i se ofera dimensiuni in care nu veti ajunge decat prin credinta

    6
    1

  • antonio pe 18 Mai 2013, 15:51
    paranormalia de romanica

    trageti pe nas , fumati marijuana sau ati ajuns deja la intravenoase?

    0
    4

  • corina pe 19 Apr 2013, 17:43
    lumi paralele

    Din pacate mintea noastra nu poate trece peste anumite obstacole,atat putem intelege,mai departe ramane mister si cred cu tarie ca nici nu vom pute intelege vreodata aceste lucruri legate de lumi paralele,paranormal si multe altele,ptr ca minte noastra se opreste,gandirea noastra ramane intr-un loc....mai departe nu vedem nimic,noi toti incercam dar....ne oprim. As vrea sa stiu daca in tot acest timp cat cei care afirma ca au ajuns intr-un alt loc nu au pierdut contactul cu realitatea si implicit au pierdut si nr orelor,data?Cand revii in timpul si in locul tau exista riscul sa treaca pe langa tine 10 ani si familia sa te dea disparuta,copii tai sa nu te mai cunoasca?Cred ca exista riscul acesta ptr ca in momentul in care ajungi intr-un alt timp nu este ob;ogatoriu sa revii dupa 5 minute inapoi!!!!!!!!este posibil ca tu sa crezi ca ai stat dincolo 5 minte si de fapt cand revii ,sotul tau sa aiba cu 10 ani mai mult....iar copilasii tai pe care ii adorai sa fie acum adolescenti.........ASA CA AI GRIJA CE ITI DORESTI PTR CA S-AR PUTEA SA TI SE INDEPLINEASCA......

    4
    3

  • cumatra sorina pe 17 Apr 2013, 18:45
    Era real

    Intro seara mam culcat la ora 1:00, dupa ceam atipit am avut senzatia ca ma privea cineva de parca era langa usa o persoana dar cand mam trezi si am aprins lumina nu era nimeni!!

    3
    2

  • suio pe 16 Apr 2013, 09:52
    nu va temeti..

    asta ce vi s-a intamplat voua se intampla foarte des la multe persoane,se poate intampla doar o data in viata sau tzi se poate intampla intr-o perioada de timp si apoi sa nu ti se mai intample niciodata.Nu sunt lumi paralele cum cred unii dintre voi ci sunt jocuri ale mintii

    0
    1

  • nicoleta maier pe 31 Mar 2013, 17:36
    hmmm...supranatural

    ador supranaturalul,mi s'au intamplat si mie cateva chestii mai demult (in copilarie),dar...am observat ca de cand am inceput sa povestesc la toata lumea..nu mi s'a mai intamplat nimic de genu asta.Si... imi cam pare rau.Ador tot ce inseamna paranormal,lumi paralele,stafii,iele.As vrea sa mi se mai intample chestii din astea..nici nu stiu cum sa le numesc...Nu cred k este o boala mintala...eu i'as spune mai degraba DAR

    2
    3

  • Crissa pe 13 Mar 2013, 20:10
    am nevoie de un raspuns va rog

    de 3 saptamani incoace am patit de 2 ori un fenomen dubios care.. nu am nici cea mai mica idee ce este, sau cum se numeste ca sa pot face cercetari si nici nu am auzit pe nimeni pomenind vreodata de asa ceva, asa ca daca stiti ceva, orice, va rog dati-mi un raspuns. mi s-a intamplat intr-o seara, cand m-am pus in pat sa dorm. au inceput sa imi apara in minte scene oarecum cunoscute, insa foarte multe, ca nu puteam sa observ una clar, cat sa o tin minte. era ceva gen dejavu, dar nu tocmai, ca am trait si dejavu-uri si nu era la fel. problema e ca in acel moment, m-am simtit intr-o oarecare stare de transa din care nu reuseam sa ma trezesc de buna voie. nu e ca atunci cand iti amintesti de ceva si cand nu mai ai chef, iti iei gandu de la asta, nu, nu puteam sa "ma trezesc" ca sa zic asa, pana nu se opreau acele scene. ma simteam de asemenea ca si cand spiritul meu era.. capturat sau asa ceva (ma scuzati dar mai bine de atat chiar nu pot descrie toate acestea), simteam ca si cand ma pierd pe mine insami, in uitare, nu stiu. imediat dupa ce s-a oprit totul, am simtit un miros puternic de... nu stiu ce anume, n-am mai mirosit asa ceva dar semana putin de tot cu mirosul de sange. era atat de puternic ca devenea insuportabil asa ca m-am speriat, m-am dat jos din pat si dupa cateva secunde cand m-am apropiat iar de pat nu mai era nimic ca si cand nici nu mirosise vreodata. prietenul meu, a doua zi cand i-am povestit s-auitat ciudat la mine si mi-a tot zis ca poate am atipit, mi s-a parut si l-am crezut in final. Asta pana cand la o saptamana dupa am patit-o din nou. eram la piata unirii, trebuia sa ma vad cu un prieten, sa mergem acasa si cat il asteptam, m-am asezat pe marginea fantanii. nici nu m-am asezat bine, ca la vreo 5 minute dupa, in timp ce ma uitam la strada, iar mi-au explodat in cap mii de scene. ma simteam ca si cand eram pierduta in alta dimensiune. incepusem sa pierd iar legatura cu realitatea. cand au incetat, iar am simtit un miros puternic, mai sa-mi sparga narile, de data asta, mirosea oarecum a tarie, alcool, ceva, m-am ridicat de pe fantana, m-am dat la cativa pasi departe de ea cu mana la nas si cand m-am apropiat iar, disparuse orice urma de miros. dupa ce s-a terminat totul, ca si in prima intamplare m-am simtit cateva secunde bune foarte dezorientata, uitasem unde eram ce fac.. foarte creepy. prin urmare daca stiti ceva de asta, macar cum se numeste acest fenomen, dati-mi de stire va rog.

    4
    1

  • wild pe 29 Ian 2013, 10:20
    lumi paralele

    Sant anumite porti..prin care poti patrunde..in cealalta dimensiune...pt prima data mi- a relatat de rapa scaunelor (diavolului) o locatie apropiata de mine...spre stupoarea mea...Am vizitat de foarte multe ori zona aceea ..si dupa mai multe investgatii facute chiar amanuntite...am ajuns la concluzia ca este un loc magnific ...unde se intampla fenomene...ciudate ...daka poti inopta acolo...nu cred ca iti mai mai doresti a doua oara...sant anumite locuri, unde chiar dak ai semnal la telef ...nu poti vorbi..si toate aparatele de masura...busola ..o ia razna..Eu am fost cu mai multi prieteni ai mei pasionati...de senzational cu camere ...performante si au avut surpriza ca sant anumite locuri unde pe cd nu se inregistreaza camera...deasemeni nu poti filma.padurea sau rapele..nici cu telefonul cu nimic...Oricum zona este f intinsa si plina de mister Lcatia,se afla in Prahova Alunis...Rapa diavoluilui

    2
    2

  • wild daniel pe 28 Ian 2013, 09:54
    Lumi pararele

    Eu traiesc de ceva timp niste vise pe cat de ciudate atat de reale...ma intalnesc cu mine dar ,,eu cu 20 de ani mai tanar...1992 ,imbracamintea, incaltamintea pe care o purtam puteam sa jur ca nu mi-o aminteam, era intradevar ce a ce purtam atunci, verificand unele fotogafii...din unele discutii cu mine acesta lume paralela se afla pe planeta Ornelias...asemanatoare pamantului...si alte multe detalii...referitor la acesta locatie

    2
    3

  • Marina pe 7 Ian 2013, 20:15
    Interesant

    Eu nu am trecut prin asa ceva niciodata dar as vrea sa mi se intample si mie ceva paranormal. Ador aceste lucruri imi place sa citesc despre evenimente paranormale, despre lumi paralele si chiar despre spatiu. Eu iti sugerez sa te bucuri aceste momente pentru ca nu sti cand vor disparea. Nu cred ca ai o problema de sanatate sau ceva de genul asta, este doar un lucru minunat ce ti se intampla.

    2
    4

  • ionut pe 15 Nov 2012, 11:37
    suprapuneri

    am patit in copilarie o asa zisa suprapunere, eram pe timpu lui Ceausescu fara televizor fara informatii despre OZN sau alte chestii, L-am aratat celor din jurdar nu percepeau ce le aratam, am crescut si au disparut, acum am copii , am un baetel de 8 lunisi un nepot de 7 luni, vara asta erau impreuna si amandoi au vasut ceva in coltul caseai si au urmat cu privirea ceva ce noi nu percepeam. Ferice de cei ce sunt copii inca la MATURITATE ca au ce vedea :) i-mi pare rau ca am crescut:(

    2
    3

  • asiral18 pe 18 Oct 2012, 23:18
    e foarte interesant subiectul asta...

    eu personal am cazuri in viatsa de zi cu zi....ca de ex ma scol dimineatsa si parca ar fi ceva deosebit...caci ceia cemi doresc se intimpla...adica se indeplineste...ma gindesc si peste ceva timpse indeplineste...dar cum se zice CELE MAI TRASNITE DORINTE SE INDEPLINESC IN PRIMUL RIND...

    3
    2

  • cris pe 30 Sep 2012, 16:36
    catre voileta m

    si eu am sentimentul asta ,decateva saptamani parca a disparut ,dar inainte il aveam aproape tot timpul si ,si acuma chiar daca nu am sentimentul ca am sa mor ,am sentimentul ca ceva se va intampla cu mine si am sa dispar pur si simlpu fara sa imi pot lua ramasa bun ... pe mine sincera sa fiu ,ma ingrozeste acest senteminet pentru ca imi iubesc enorm mama si gandul ca nu am sa o mai vad ,ma face sa imi fie si mai frica ...

    4
    2

  • ioana pe 3 Sep 2012, 18:29
    trecere in timp

    Si u am trecut prin asa ceva.Eram intr-o intersectie si deodata peisajul din jurul meu s-a schimbat brusc.In fata mea se afla un deal verde,iar cand m-am uitat in sus eram inconjurata de blocuri inalte foarte inalte destul de apropiate intre ele.Intregul peisaj era intr-o miscare de vibratie.Varfurile blocurilor se leganau,iar eu parca eram prinsa in mijlocul lor.Cautam cu disperare o trecere de pietoni pe care o stiam unde exista dar disparuse

    0
    3

  • cris pe 5 Aug 2012, 19:16
    ...

    poate ca atunci cand patim ceva paranormal ,nu ar trebui sa mergem la medic ,cum a zis si liviu ,ca traieste in spitale ,medici cand aud de chesti pranormale ,nu incearca sa te ajute sa intelegi si iti da o eticheta (boala) ,fiecare om are ceva spetial ,la unii ii mai avansat si poate ca trebuie ascultat ,ajutat sa se dezvolte .eu zic sa nu mergeti la medic daca patiti lucruri inexplicabile ca este o greseala mare .mai bine incercati sa gasiti oamenii cu experienta care cred si cerceteaza astfel de lucruri :)

    4
    1

  • Violeta M pe 23 Iul 2012, 00:32
    A mai trecut sau trece cineva prin asa ceva?

    Am 34 ani inca sunt tanara ( cei ce ma stiu spun ca arat de max 27 ani ) nu sufar de nici o boala insa de ceva timp ( aprox 4 luni ) am un presentiment ca o sa mor curand... nu stiu ce inseamna aceasta totusi poate sa fie 1 an sau zece. Sentimentul ca o sa las lumea in urma nu ma sperie ci ma linisteste. Este un presentiment pe care il am continu. Singurul inconvenient si singura parere de rau este ca nu o sa mai pot avea grija de iubitul meu. Va precizez ca nu sufar de nici o boala si nici nebuna nu sunt. A mai trecut sau trece cineva prin asa ceva?

    7
    2

  • liviu visan pe 11 Iul 2012, 14:01
    lumile paralele

    De aproape 4ani ,am fost dus de o entitate energetica in lumi paralele ;Egsista 9 lumi paralele.Mam simtit extraordinar nam mai vrut sa revin in trupul meu ,dar Ingeri mau adus inapoi. Dincolo Nu egzista durere,Prima lume ,este iadul.In restu ,Lumile (ingeri) sint de o inaltime de 2 metri ,sint energi. In lumea a noua ingeri Ii cinta lui dumnezeu. De atunci am fost diagnosticat cu psihoza paranoida Depresiva .Nimeni nu ma crede ,si la ora asta iau legatura cu anumite spirite .lumile paralele traiesc odata cu noi ,doar in dimensiuni diferite.Pina atunci triesc tot in spitale de psihiatrie . Sper ca in 2012 sa intram intro o alta era si sa se puna in functiune Fizica cuoantica despre dezvaluari socante care le detine Vaticanul Pina atunci ramin cndamnat la boala.

    5
    3

  • eu pe 25 Mar 2012, 13:17
    Eu

    Buna.Eu nu am decat 16 ani(fac in iunie)si mi se intampla ceva ciudat.Ciudat a fost la inceput dar apoi a fost altfel.Noaptea visez ceva si ziua chiar se intampla.Intr-o zi colegii mei de cls au intrebat-o pe profa de romana cum se zice corect "schelaie"/"schelalaie" la care eu am zis : "Dar nu ati mai intrebat o data?".S-au uitat cu niste fete toti si o liniste mormantala pt cateva secunde s-a facut.Nici acum nu stiu care e smecheria.Se zice ca sufletul poate calatori in timp.*dimineata habar nu am ce am visat

    7
    2

  • GABRIELA pe 19 Feb 2012, 10:59
    Trimitere la Eliade

    Eu cred ca nu ai nici o problema de sanatate.Citeste,, La tiganci,, si ,,Strada Mantuleasa,, de Mircea Eliade si apoi contacteaza daca poti pe Oreste SI ITI VA EXPLICA CE SE INTAMPLA CU TINE.Trebuie sa stii ca D-l Mircea Eliade a scris ,, Istoria Religiilor,, in urma unor experinte...personale avute in India si cele doua nuvele mentionate mai sus la fel.,Si Domnia sa nu poate fii ,,acuzat,, ca ar fii fost deviat mintal ci un geniu.Nu ca ai fii un geniu, dar daca simtim diferit si avem astfel de trairi nu neaparat santem schizofrenici . GABRIELA

    5
    1

  • CyPrY pe 20 Nov 2011, 20:55
    vreau sa vb cu tn te rog

    lasami idul tau de mess daca ai te rog sunt foarte interesat de aceste chestii mi se pare fascinant...ce n-as da sa pot lua parte si eu la un fenomen ciudatca acesta

    3
    1

  • Roni pe 15 Oct 2011, 00:01
    ai mare grija sa nu confunzi paranormalul cu sanatatea ta...

    poate ca ma insela si eu, dar cred ca Ela are dreptare. Intradevar exista asa stari de apsenta si nu e numaidecit sa stai intr-un loc, poti sa mergi, doar ca pentru moment tu esti apsenta. Multe persoane care sufera de epilepsie au stari de apsenta, dar mai sint si alte tulburari precum si tipuri de apsenta (cu toate ca in cele mai multe cazut nu se tine minte nimic). Asa ca totusi mai bine consulta un medic si fa un control medical serios, dupa asta vezi daca e bine sa savurezi aceste momente considerindule intradevar paranormale sau sa faci ceva pentru sanatatea ta...

    3
    7

  • Roxana pe 4 Oct 2011, 16:40
    ELA

    Ela, nu a ramas in mijlocul strazii, a zis ca atunci cand a revenit era deja pe partea celalalta de strada, pe trotuar. Deci a inaintat in acest timp.

    1
    4

  • jonnyxyz pe 19 Sep 2011, 22:42
    e interesant ce spui tu as vrea sa vb cu tine

    fiecare traieste propriul mister al vietii fie placut sau nu el vine din inconstienta noastra cred .daca stai sa te gandesti la anumite lucruri cum ar fi universul , viata cine suntem noi iti dai seama ca nu stii nimic . ca esti ca o frunza in vant care nu stie de unde vine si unde se duce. eu unul nu am trait experiente paranormale dar sunt fascinat de acest subiect

    3
    1

  • ela pe 18 Sep 2011, 21:02
    convulsii?

    Nu vreau sa par insensibila, cred in paranormal...dar ai incercat sa consulti un doctor, sa faci un EEG(electroencefalograma)? Exista un fel de convulsii numite absente epileptice, sau epilepsie de lob temporal; sa te opresti in mijlocul unei strazi in Bucuresti chiar si pentru cateva secunde, fara sa fii constienta de ce se intimpla in jur, mi se pare de-a dreptul infricosator! Te poate calca o masina oricand, se poate intampla orice! este doar o parere, nu spun ca am si dreptate...

    5
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod