Horoscop: Ce aşteptări are de la tine, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum te visează şi ce aşteptări are de la tine iubitul tău? Descoperă toate acestea în funcţie de caracteristicile zodiei lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Nativii din fecioară se aşteaptă să fii perfectă... Bineînţeles, înţeleg într-un final că este imposibil. O aşteptare ceva mai realistă din partea lor este aceea de a fi cu picioarele pe pământ şi practică. Dacă ei decizii raţionale şi te comporţi decent, eşti pe placul lui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Bărbatul din balanţă te vrea frumoasă şi sexy. Se aşteaptă ca tu să fii mereu îngrijită, parfumată şi extrem de atrăgătoare. Pe de altă parte, dacă transformi locuinţa voastră într-un mediu relaxant, liniştit şi confortabil, vei fi femeia ideală pentru el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Bărbatul din scorpion vrea să fii independetă şi să nu-l baţi prea tare la cap. De asemenea, este un adevărat "obsedat de sex", prin urmare se aşteaptă să ai un libido până la cer.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Nativul din săgetător vrea să fii amuzantă, relaxată şi pusă pe şotii. Îi place la nebunie să râdă, iar dacă o face cu tine, totul este perfect. Dacă mai eşti dispusă să încerci tot felul de lucruri noi împreună cu el, vei fi femeia perfectă pentru el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Iubitul tău în zodia capricornului se aşteaptă să ai aşteptări mari. De la tine, dar şi de la el. El te vrea o luptătoare, orientată spre carieră, în căutarea succesului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul vrea să fii foarte orientată către tot ce este nou. Să vrei lucruri noi, să încercaţi împreună toate noutăţile în materie de sex, tehnologie, gastronomie, iar lista poate continua.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Bărbatul din peşti se aşteaptă să îl înţelegi foarte bine, să ştii ce simte şi ce vrea, dar asta cumva instinctiv, pentru că nu este prea dispus să-ţi vorbească despre toate aceste lucruri.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Bărbatul din berbec vrea să ţii pasul cu el. El se mişcă foarte repede în tot ceea ce face şi are pretenţia să nu te "târască" după el. Dacă eşti cu un pas înaintea lui va fi de-a dreptul dat pe spate!

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Nativul din zodia taur se aşteaptă să îl răsfeţi, să îi găteşti şi să îl alinţi. Iar dacă te ocupi ca totul din jurul lui să fie perfect confortabil şi relexant, totul este perfect. Te va răsplăti cu multă dragoste şi fidelitate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Bărbatul din gemeni vrea să poată discuta cu tine. Pentru el comunicarea este extrem de importantă şi vrea ca tu să fii persoana cu care să poată avea discuţii interesante, pe absolut orice temă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Familia este foarte importantă pentru raci. El se aşteaptă ca tu să îi iubeşti mama, sau cel puţin să o respecţi. Iar pe lânga asta dacă mai eşti şi foarte afectuoasă, va fi profund mişcat.

Leu(22 iulie - 22 august)


Bărbatul din leu se aşteaptă ca tu să îl admiri. Vrea să ştie că are în tine o adevărată "fană", de aceea nu prea acceptă criticile. Dacă îi faci din când în când complimente îl vei cuceri defintiv.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FocSy pe 27 Sep 2011, 15:09
    Despre Rac

    Stiam ca asa este :x

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod