România: 6 femei care au făcut copii cu miliardari

Iubesc sau au iubit bărbaţi puternici, extrem de bogaţi şi nu au pierdut ocazia de a le dărui urmaşi. Monica Gabor, Ileana Lazariuc, Cristina Spătar, Andreea Antonescu sunt doar o parte dintre femeile care au adus pe lume copiii miliardarilor din România. Află-le povestea.
1 din 7

Monica Gabor, "pasiune" pentru miliardari


Nu puţini au fost cei surprinşi când proaspăta doamnă Columbeanu i-a oferit oferit lui Irinel testul de sarcină pozitiv în noaptea nunţii. Acum însă, vestea că Monica va deveni din nou mamă şi, nu cu un om de rând, ci tot cu un miliardar nu a mai a mirat pe nimeni. Paparazzii revistei Ciao! au aflat că noul iubit al Monicăi Gabor este un chinez extrem de bogat. Tânărul multimilionar trăieşte pe picior mare, într-una din cele mai bune zone din Los Angeles. Deţine câteva maşini de lux, în valoare de peste 100.000 de dolari şi locuieşte într-un apartament în valoare de 5 milioane de dolari, situat la un kilometru de Beverly Hills.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 7 Nov 2011, 18:24
    Va spun eu una, traita in neam....

    ....Fiul nostru s-a insurat cu iubirea lui din clasa a 9-a! Sunt de 17 ani impreuna! Fratele nurorii mele, care are 45 Kg, s-a casatorit cu una, care avea o mama croita pe fie-sa s-o marite cu patron. I l-a gasit si - cu Dumnezeu deasupra va spun - ca el are 45 de Kg, iar ea....83 - la Nunta _ , iar apoi, 104 kg, gravida !Acum, tot vreo 88, iar el e si mai invizibil. Il cauta prin cerceaf ! Niciodata n-am sa inteleg ce amor facea / face "O balena cu un sorice "???l! S-a aflat ca maica-sa ii zicea, inca de la pubertate:"Lasa, mama, sa gasesti unu cu bani, sa te faca DOAMNA, ca vezi ce vremutri sunt, ca restul....nu e asa dificil, cata vreme: < S-ai paine si peste ca de p..a, te priveste! > ! " Poftim iarasi, alta Cultura a familiei, fata de Cultura familiei mele: "Sa iei mama unu sarac lipit, dar sa te iubeasca si sa va intelegeti, mama ! " Si asa am facut, numai ca, sarac lipit fiind, mi-a adus bogatia in casa printr-o mama si un tata de exceptie! Si sufletul, si l-au dat pentru noi !Oare, asta nu e bogatie??? Deci, mereu am zis "Urate, mizerabile forme ia lupta pentru existenta ! " Toate specimenele de mai sus, au, si circumstante atrenuante:adica, n-au avut un tata care sa le spuna cum mi-a spus tata cand a auzit ca am fost "asezonata" , si cuy "period", ca ..feminina, pe la 12 ani :"Tata, daca te asezi pe un scaun unde a stat un barbat, ramai gravida !" s.a.m.d. Va imnaginati cata spaima pe mine, o perioada de timp. Aceste FOMISTE au plecat toate dintr-un mediu scelerat, infometat, cu lipsuri curente sau - in cazul M. Rad.- cu o sexualitate execsiva - , cata vreme s-a iubit, si prin catacombele Revolutiei !O"analfabeta" care vine sa ne dea noua, fiicelor si nepoatelor noastre ...lectii de viata ! O taratura - si ea, si celelaalte- , mai putin Andreea Antonescu !Stiu ca ea, sincer, il iubeste pe sotul ei !

    0
    1

  • eueu09 pe 18 Sep 2011, 20:10
    hmmm

    Nu generaliza..nu ai de unde stii care ce cum iubeste si in ce fel..pot spune ca multe persoane se casatoresc pt bani,dar mai sunt si exceptii..de ex eu cred ca Cristina Spatar isi iubeste sotul,si de ce nu l-ar iubi,e frumos,tanar..pt celelalte ex nu ma pot exprima..si faza cu iubitul o singura persoana,te contrazic,si vb din experienta.poti iubi mai multe persoane..daca te desparti de cineva,asta nu inseamna ca nu poti sa-ti refaci viata si gasesti alta dragoste..in rest iti dau dreptate..

    3
    1

  • Cunila pe 18 Sep 2011, 18:01
    Romania: 6 femei care au facut copii cu miliardari.

    "Iubesc sau au iubit bărbaţi puternici...." Aceasta este propozitia de la inceputul articolului si, din punct de vedere gramatical, structura in topica sa, este corecta. Numai ca, confuzia grava, este atunci cand se foloseste vocabula IUBIRE. Nici una dintre aceste pitipoane nu au iubit si nici nu vor iubi vreodata in viata lor. Prin prisma psihologiei trnspersonale, acestea fatuce, dovedesc un egoism feroce, iar ceea ce numesc a fi iubire, este o forma de nimfomanie, obtinuta de-alungul timpului prin practicile lor condamnate temeinic de biserica, aceastea fiind doar niste biete curve obsedate dupa banii si situatia materiala a celor pe care reusesc sa-i ademeneasca cu farmecele lor erotice. De aici si pana la IUBIRE, calea este mai lunga decat pana la cea mai indepartata galaxie. Sintagma: "noul iubit", iar este fundamental gresita atat conceptual cat si formal. Cea mai corecta exprimare ar fi: "NOUL CLIENT". Este o batjocora si chiar o blasfemie adusa conceptului de IUBIRE, calificarea comportamentului tarfesc al acestor femei de moravuri usoare, cu profundul sentiment al IUBIRII. Pentru neustiutori, si observ ca sunt multi, nu poti iubi decat o data in viata si doar o singura persoana. Indragosteala sau DRAGOSTEA, mai pompos exprimat, fiind de natura hormonala, poate avea si o frecventa saptamanala, aprecierea fiind foarte binevoitoare.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod