Cum îți dai seama dacă ești îndrăgostit de o iubire dintr-o viață anterioară

De-a lungul reîncarnărilor, întâlnim diferite suflete cu care împărtășim diferite tipuri de conexiuni.
Unele ne învață anumite lucruri, pe altele le învățăm noi, unele sunt prietene pe viață, iar altele devin iubirea vieții noastre. Iar în timpul ciclului reîncarnărilor, există posibilitatea să întâlnim unele suflete cu care am avut o conexiune într-una din viețile anterioare. De fapt, în funcție de intensitatea karmică, se poate să le întâlnim în fiecare reîncarnare. Întâlnim aceste suflete din nou pentru că împărtășim o conexiune specială și o misiune pe care trebuie să o ducem la capăt împreună sau chiar și pentru că există o datorie karmică. 

Ești îndrăgostită de o iubire dintr-o viață anterioară? Iată la ce semne ar trebui să fii atent!


1. Conexiune instantă


Legătura dintre suflete transcede uitarea dintre reîncarnări și îți permite să te reconectezi instant. Cu această persoană te simți confortabil și te înțelegi bine din prima zi, iar această conexiune pare mai puternică decât orice ai simțit înainte.

2. O cunoști


Nu știi de ce, dar ai sentimentul că o cunoști de această persoană dintotdeauna. Este o înțelegere la un nivel atât de profund, încât îți provoacă confuzie și te face să te întrebi dacă este posibil să o cunoști atât de bine, chiar dacă abia ai cunoscut-o.

3. Conexiune telepatică


Nu ai nevoie de multe cuvinte cu persoana aceasta pentru a înțelege ce gândește și pentru a simți emoțiile sale. De fapt, nici nu trebuie să fii în preajma acestei persoane pentru a-i simți starea mentală și emoțională.
Sunteți conectați la o vibrație atât de înaltă, încât nici nu este nevoie de contact fizic.

4. Conexiune spirituală puternică


Se pare că perspectiva ta unică asupra existenței și vieții nu este atât de diferită de cea a acestei persoane. De fapt, vă completați reciproc și vă sprijiniți unul pe celălalt în creștere și maturizare. Știi cum să-i oferi protecția spirituală adecvată și primești același lucru în schimb.

5. Pierzi noțiunea timpului cu ea


Atunci când ești cu sufletul tău pereche, ți se pare că toată lumea se transformă într-un singur moment. Poate suna clișeic, dar exact acest lucru se întâmplă când sufletele voastre se întâlnesc și transcend realitatea evidentă.

6. Ai amintiri din viețile anterioare


Deși este un efect care nu apare foarte des, este demn de menționat. Se poate ca oricare dintre voi sau amândoi să aveți viziuni din experiențele vieților anterioare.
Cu toate acestea, amintirile din viețile anterioare apar atunci când trebuie să înveți o lecție din ele. Dacă nu apar, atunci lecțiile sunt conectate în principiu cu această realitate.

7. Sentiment puternic al conexiunii care transcende spațiul


Indiferent unde vă aflați sau cât de departe fizic sunteți, sentimentul că sunteți conectați la un nivel inexplicabil este un efect inevitabil. De fapt, această conexiune a fost prezentă chiar înainte să cunoști această persoană și știi acest lucru pentru că știai că îți va ieși în cale într-o zi.

8. Te simți confortabil cu propria persoană


Acest tip de dragoste este una care nu necesită un comportament modificat în prealabil și discursuri scrise din timp. Este tipul care se bazează pe spontaneitate atunci când vine vorba de personalitatea ta.
Strălucești și radiezi în preajma acestei persoane.

Atunci când ești îndrăgostit de o iubire dintr-o viață anterioară, poți continua evoluția de unde a rămas. 
iulia-mirica
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Agapie Constanta pe 19 Ian 2020, 02:03
    Oare si,eu am trait citeva veti?

    Pot sa,stiu la,a,cita viata am ,ajuns?

    0
    0

  • Agapie Constanta pe 19 Ian 2020, 02:03
    Oare si,eu am trait citeva veti?

    Pot sa,stiu la,a,cita viata am ,ajuns?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod