Ce înseamnă când visezi că ești înșelată?

Ți se întâmplă des să visezi că partenerul tău de viață nu îți este fidel? Oare aceste vise sunt indicii legate de realitate sau îți arată că trebuie să ai mai multă încredere în tine și în cel pe care îl iubești? Descoperă ce înseamnă când visezi că ești înșelată în opinia experților.
Fiecare vis pe care îl ai conține simboluri, dar dacă infidelitatea devine o temă repetitivă este posibil să crezi că ar putea fi propria intuiție care se manifestă sub această formă. Înainte de a deveni bănuitoare este important să analizezi sfaturile experților pentru a interpreta corect ce înseamnă când visezi că ești înșelată.

 
Ce mesaj transmit visele cu tema infidelității?

Potrivit dr. Danielle Forshee, psiholog, visele în care partenerul este infidel nu au decât foarte rar o legătură cu o situație identică din viața reală, ci mai degrabă simbolizează sentimentul de vinovăție, nesiguranța sau teama pe care le simți când ești trează. „În intervalul în care ești activă de-a lungul zilei aceste stări negative vor fi atașate diferitelor situații sau persoane care nu au nicio legătură cu relația ta cu partenerul de viață. Nesiguranța sau vinovăția față de un prieten, un membru al familiei sau chiar șeful tău te pot face să visezi că ești înșelată”, explică specialistul.
Potrivit statisticilor realizate, aproximativ 50% dintre femei și 36% dintre bărbați visează că sunt înșelați dacă au de luat o decizie dificilă.
Acest tip de vis îți dezvăluie informații prețioase despre starea ta de spirit și lucrurile care te deranjează și pe care nu le exprimi direct.

 
Iată ce înseamnă când visezi că ești înșelată:

 
1. Nesiguranța sau imaginea de sine negativă

Probabil în ultima perioadă ai simțit că nu întrunești așteptările celorlalți și ți se pare că ai dat greș. Poate ai un obiectiv pe care vrei să-l atingi, dar nu te poți apropia de el sau îți este foarte greu să avansezi spre succes. În momentul în care îți creezi o imagine negativă despre propria persoană nesiguranța este accentuată și se va manifesta sub forma viselor care îți arată că ești înșelată.

 
2. Sentimentul intens de vinovăție

Există un anumit lucru în viața reală care te nemulțumește sau te supără. Analizează-ți cu atenție activitatea din ultimele săptămâni și gândește-te bine dacă ai încălcat o promisiune, ai spus ceva dureros sau dacă ascunzi un secret.
Ceva te macină din interior, iar visul care te deranjează atât de mult nu este decât un mesaj că ai ceva de rezolvat pentru a-ți regăsi liniștea interioară.

 
3. Teama că vei fi abandonată sau neglijată

Ai mare nevoie de atenție și grijă, dar nu le primești într-un anumit domeniu al vieții tale. Poate că partenerul tău a fost mai distant în ultima vreme sau aștepți să se decidă că vrea o relație stabilă. De asemenea, este posibil să te temi că-ți vei pierde jobul, că nu vei fi promovată sau să ai un sentiment vag că restul persoanelor te-au abandonat exact atunci când aveai nevoie de sprijin.

 
4. Plictiseala și dorința de noi aventuri

Nu înseamnpă neapărat că te-ai plictisit de partener, ci dorința de a face lucruri noi se poate referi la orice domeniu al activității tale.

 
5. Problemele cu partenerul

Este o interpretare evidentă, care îți arată că neînțelegerile te afectează profund și că trebuie să faci un efort pentru a le rezolva sau să te distanțezi definitiv. Lasă-te ghidată de intuiție.
Dacă simți că este ceva în neregulă precis ai dreptate.

 
6. Problemele cu persoana cu care vezi partenerul în vis

Dacă recunoști persoana care este cu partenerul tău în vis trebuie să analizezi ce fel de relație ai cu ea. Te face să te simți geloasă, te compari adesea cu ea și îți dorești să-i semeni? Dacă te simți nesigură în prezența acestei persoane și îți închipui că te depășește în orice domeniu este posibil ca visul urât să-ți arate că partenerul tău o alege în locul tău. Nu te mai compara constant cu altcineva, ci învață să te iubești pe tine însăți. Fă tot ce poți pentru a-ți remedia defectele și scrie o listă cu toate lucrurile care îți plac la tine.

 
7. Lipsa de încredere dintre voi

Partenerul tău a luat o decizie cu care nu ești de acord sau te îndoiești de capacitatea lui de a realiza o anumită acțiune? Tocmai aceste dubii pot alimenta visul urât care te neliniștește.

 
8. Premoniția

În cazuri rare un vis care îți arată că partenerul nu îți este fidel poate fi un avertisment legat de realitate. Dacă suspectezi că ești înșelată ar fi bine să verifici ce se întâmplă cât timp ești trează și dacă există un fundament pentru acest vis urât.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod