Testul Szondi: Află care este latura ascunsă a personalității tale



3. Catatonicul

Unele dintre trăsăturile acestei tipologii sunt stimularea excesivă a imaginaţiei, a negativismului şi a gândirii în general. Dacă ai ales chipul cu numărul trei, este posibil să fi reprimat în prima parte a vieţii o astfel de hiperactivitate a minţii care te-ar fi făcut să pierzi contactul cu realitatea. Faptul că ai transferat în subconştient aceste porniri te-a transformat într-o persoană care adoptă comportamente stereotipice, căreia nu îi plac inovaţiile şi schimbările.
Este posibil să fii o persoană timidă şi retrasă, căreia îi este greu să se adapteze la noi situaţii. Cea mai mare teamă a ta este de a nu-ţi pierde autocontrolul. Eşti o persoană rigidă, inhibată, care nu deviază de la normele acceptate de societate.

4. Schizofrenicul

Personalitatea schizofrenică este caracterizată prin apatie intensă, distorsionarea gândurilor şi a emoţiilor. Dacă ai ales chipul cu numărul patru, probabil că ai reprimat în prima parte a copilăriei tale sentimente de indiferenţă faţă de alte persoane şi retragerea emoţională faţă de lucruri sau evenimente.
Iar acest lucru face ca în prezent să fii o persoană sociabilă. Comunici şi socializezi mult cu cei din jurul tău, te bucuri de compania lor şi ai o viaţă socială activă. Dar această sociabilitate este mai degrabă înşelătoare şi ascunde de fapt o persoană izolată care trăieşte cu senzaţia că este permanent singură. Relaţiile tale pot fi impersonale şi superficiale, lipsite de sentimente autentice. În adâncul tău este posibil să crezi că nu ai nevoie de ceilalţi şi de convieţuirea alături de ei.

5. Istericul

Câteva dintre trăsăturile persoanelor isterice sunt emoţiile superficiale şi instabile, narcisism şi exhibiţionism. Dacă ai ales chipul cu numărul cinci, este posibil să fi reprimat o dorinţă nestăvilită de a atrage atenţia şi de a primi aprobarea celor din jur.
Pentru că ai trimis aceste emoţii în subconştientul tău în prima parte a vieţii, este posibil ca acum să fii o persoană care pare foarte modestă. Deşi în realitate pari timidă şi tăcută, de fapt ai o dorinţă ascunsă de a-i fermeca şi fascina pe cei din jurul tău. Ai grijă cu meticulozitate de aspectul şi comportamentul tău. Te îmbraci impecabil în încercarea de a atrage complimente şi porţi accesorii care atrag atenţia. Astfel de persoane au cel mai probabil profesii sau hobby-uri extravagante, rar întâlnite.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod