Nu toată lumea te poate vedea așa cum vrei să fii văzut

Cu toții evidențiem părți ale noastre de care suntem mândri. Dacă ne plac joburile noastre, nu ezităm să răspundem atunci când oamenii ne întreabă cu ce ne ocupăm.
Dacă ne place cu cine suntem, nu ne este frică să lăsăm oamenii să știe cu cine suntem într-o relație. Dacă ne plac trăsăturile noastre de personalitate, nu ne temem să le arătăm celorlalți. Acesta este modul în care vrem să fim văzuți de alți oameni. Cu toate acestea, nu toată lumea te poate vedea așa cum vrei să fii văzut. Însă iată ce ar trebui să faci și cum să reacționezi în această situație!

Ai vrea să fii văzut într-un anume fel. Însă nu toată lumea te poate vedea așa.


Vor exista oameni în viața ta care vor căuta defectele și nesiguranța, iar acesta va fi modul în care te vor percepe. Va exista un moment în viața ta care poate influența felul în care te văd ceilalți.
Iar acest lucru este valabil mai ales acum, din cauza platformelor de social media. 

Persoana care ești online și persoana care ești în viața reală sunt doi oameni diferiți. Postăm doar cele mai bune părți ale noastre în mediul online, în timp ce alte părți ale noastre pot fi observate în persoană. Este important să știi că oamenii care nu te văd așa cum vrei să fii văzut nu contează în cele din urmă. Persoanele care te percep cu încăpățânare într-un anumit fel probabil că nu vor fi în viața ta pentru o perioadă lungă de timp.
La o vârstă fragedă, este greu să elimini oamenii din viața ta. Odată ce îmbătrânești, poți să te îndepărtezi de oamenii care nu te respectă. Când oamenii te definesc într-un mod cu care nu ești de acord, aceasta este o lipsă de respect. Nu respectă faptul că reprezinți mai mult decât un moment. Nu respectă faptul că ești mai mult decât o trăsătură de personalitate. Nu respectă faptul că ești mai mult decât o zi proastă. Acei oameni care nu îți respectă caracterul nu merită să fie în viața ta.

Dacă nu poți trăi cu faptul că vor exista oameni care te văd diferit, atunci nu vei fi niciodată fericit.
Mulți oameni îi văd pe alții într-un mod diferit. Întrebarea este dacă te deranjează atunci când ți se acordă o anumită etichetă sau identitate. În caz contrar, este important să le spui celorlalți. Ultimul lucru pe care ar trebui să îl faci este să te închizi în tine. Doar vorbește despre lucrurile care te deranjează. Persoanele care țin la tine nu vor să te supere în vreun fel. Doar vorbind despre lucruri poți rezolva multe probleme. Iar acest lucru este adevărat mai ales atunci când simți că cineva nu te respectă.
Adevărul este că ești mai mult decât un cont din social media și o trăsătură de personalitate. Dacă știi acest lucru, atunci știi și că modul în care ai fost definit de alții nu va conta foarte mult.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod