Linia Soarelui din palme. Află de ce este legată de bunăstarea ta!

Una dintre cele mai interesante linii din palma ta poartă numele faimos al Soarelui și este legată, așa cum era de așteptat, de norocul tău, de faima, popularitatea și bunăstarea ta. Află care este linia Soarelui și care sunt semnificațiile sale!
Linia Soarelui este o linie secundară, cu toate acestea importanța ei nu este de rang secund. Este la fel de importantă ca linia Vieții și ca linia Destinului. De altfel, linia Soarelui curge de-a lungul palmei paralel cu linia Destinului pornind de la degetul inelar și de la muntele lui Apollo. Ea este interpretată întotdeauna în comparație cu linia Destinului și oferă o mulțime de detalii semnificative care nu se pot citi pe aceasta din urmă.

De altfel, în chiromanție, linia Soarelui este complementară cu linia Destinului.
Se poate spune chiar că sunt două linii surori, care se completează una pe alta. Dacă linia Destinului este slabă sau întreruptă, dar linia Soarelui este bine trasată, norocul nu va lipsi din viața acelei persoane.

Iar dacă linia Destinului este puternică, însă linia Soarelui este foarte scurtă sau slab accentuată, șansele vor fi sporadice în viața ta, dar vor fi atât de mari încât îți vor schimba destinul și vei putea realiza multe lucruri frumoase.

Bunăstarea ta și cele două linii providențiale


Linia Destinului începe de sub degetul mijlociu și coboară de obicei prin centrul palmei către încheietură.
Linia Soarelui este aproape paralelă cu ea, începe de la baza degetului inelar și coboară prin mijlocul palmei către încheietură. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod