Cum să-ți controlezi mintea și să obții mereu ce vrei folosind autohipnoza

Creierul uman este în continuare un mister pentru oamenii de știință. Deși se fac numeroase studii pentru a înțelege exact cum funcționează mintea noastră, sunt o mulțime de lucruri pe care nu le cunoaștem suficient.
Dar dacă ești capabil să-ți controlezi mintea cu adevărat, atunci ai capacitatea de a-ți schimba viața și de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Cei mai mulți oameni nu știu cum să folosească această abilitate de a-și controla mintea și de a elibera întregul lor potențial. 

Cum îți poți controla mintea?

David Michigan, un celebru life coach și trainer mental, a dezvoltat un program în șase pași de auto-hipnoză, care îți permite să-ți accesezi subconștientul și să-ți schimbi viața în bine. Iată care sunt cei șase pași, potrivit huffingtonpost.com

Pasul 1: Scopul

În primul rând, trebuie să-ți stabilești un scop precis. După ce l-ai stabilit, scrie pe o foaie obiectivul, ca și cum ți-ai ordona (de exemplu: Slăbește 5 kilograme în trei luni).
Apoi este foarte important să te uiți timp de 20 de secunde la ceea ce ai scris ca să memorezi bine, după care nu te mai uita la foaie.

Pasul 2: Relaxarea

Pentru cel de-al doilea pas trebuie să găsești un loc în care să te simți în siguranță. Stai în șezut sau întins, într-o poziție confortabilă. Închide apoi ochii, respiră adânc și relaxează-te.

Pasul 3: Inducerea

Relaxează-ți complet pleoapele încât să simți că vrei să ții ochii închiși. Iar când simți că pleoapele sunt suficient de relaxate, testează-le timp de două secunde pentru a afla dacă într-adevăr rămân închise.
După acest pas, relaxează-ți complet corpul. (Dacă deschizi ochii, înseamnă că pleoapele tale nu sunt suficient de relaxate, astfel că trebuie să te relaxezi și mai mult, până când ochii rămân închiși)

Pasul 4: Afirmarea

Pentru acest pas, repetă-ți scopul în minte. Repetă de trei ori, ascultând cum îți răsună vocea în minte. Mulți oameni au senzația că aud în minte o voce care nu seamănă cu a lor, dar nu te alarma: este subconștientul tău care îți vorbește.

Pasul 5: Vizualizarea

Acum imaginează-ți că ai deja ceea ce îți dorești, că ești așa cum îți dorești. Include fiecare detaliu posibil în scena imaginată și simte în interior bucuria imensă că ai obținut ce ți-ai dorit.
Rămâi în această fază timp de aproximativ cinci minute, trăind pe deplin experiența interioară.

Pasul 6: Trezirea

Pentru ultimul pas, numără lent în minte de la 1 până la 5, respirând adânc. Apoi deschide ochii.
Este important să repeți această terapie de autohipnoză o dată pe zi, pentru a-ți programa eficient scopul în minte. Cu cât o repeți mai des, cu atât mai repede vei avea rezultatele dorite.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod