Cel mai des întâlnite coșmaruri și semnificația lor

Am trecut cu toții prin asta. Te trezești transpirat, aprinzi lumina și îți dai seama că ai avut unul dintre cel mai des întâlnite coșmaruri. Iar atunci când se întâmplă asta, este imposibil să nu încerci să găsești o explicație pentru visul urât pe care l-ai avut. Iată câteva dintre cele mai cunoscute coșmaruri și cum pot fi explicate acestea!
Care sunt cel mai des întâlnite coșmaruri și ce semnifică acestea?

1. Ești urmărit

Visezi că ești urmărit de un animal mare, de un monstru, de o persoană rea, de o umbră sau de un alt atacator la fel de înfricoșător. Cel mai probabil, încerci să eviți ceva, adesea chiar propriile emoții. Dacă ignori sentimentele de furie sau ură, subconștientul îți spune că este timpul să confrunți aceste sentimente și să le elimini din viața ta. Teama duce la mânie, mânia duce la ură, iar ura duce la coșmaruri cu monștri care te urmăresc.
Un alt motiv pentru care ar putea apărea acest coșmar este reprezentat de evitarea responsabiliăților.

2. Cazi

Cazi și simți că această cădere durează o veșnicie. Ți s-au contractat vreodată mușchii atunci când ai fost pe punctul de a adormi? Acest lucru are loc în timpul unui vis în care cazi, în prima fază a somnului. Cheia înțelegerii visului este reprezentată de modul în care cazi. Dacă simți că pierzi aderența și ești pe punctul de a cădea, trebuie să renunți la nevoia de control a unei relații sau situații.
Dacă te simți neîndemânatic, atunci echilibrul lipsește din viața ta. Poate că lucrezi prea mult sau simți că faci prea multe în relația în care ești. În momentul în care cazi în gol, este vorba despre frica de eșec. Dacă aluneci sau te împiedici, înseamnă că îți este frică să nu faci o greșeală. Dacă te împinge cineva, te simți amenințat de o persoană din viața reală.

3. Ești dezbrăcat în public

Trebuie să susții o prezentare la birou, mergi pe stradă, ai o conversație cu un prieten, când observi că ești dezbrăcat în vis.
Acest vis semnifică faptul că te simți vulnerabil, expus sau inconfortabil în propria piele. Ascunzi ceva sau încerci să ții un secret? Dacă ai răspuns afirmativ la vreuna dintre aceste întrebări, există șanse mari să visezi că ești dezbrăcat în public. Pe de altă parte, dacă te simți confortabil dezbrăcat, probabil că ești o persoană sigură în propriile forțe și nu consideri acest vis un coșmar.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod