Mâini

Ce spune dimensiunea mâinilor tale despre personalitatea ta

Există mai multe modalităţi de a analiza personalitatea unui om, începând de la horoscop până la citirea palmelor.
Mărimea unei mâini poate dezvălui personalitatea cuiva, ele fiind instrumentul sufletului. Fiecare acţiune a mânilor noastre spune multe despre natura şi caracterul nostru.

Helen Elizabeth Evans, analist al mâinii și al amprentelor digitale, spune: "Caracteristicile mai evidente ale mâinilor noastre nu se schimbă, dar liniile mai fine, culoarea, modul în care ținem degetele se pot schimba în funcție de sentimentele, de sănătatea și de modul în care folosim energia noastră.
Liniile de pe mâna dreaptă reprezintă personalitatea publică și cealaltă, viața ta privată."

Ştiai că mâna ta e alcătuită din 27 de oase, 29 de articulaţii şi 123 ligamente? De aceea e cea mai activă parte a corpului umnan şi e atât de unică şi versatilă!

Pentru început, să măsurăm mărimea mâinilor. Aşează degetul mare pe mâna dreaptă şi întinde-ţi mâna în sus spre încheietuta mâinii. Dacă poţi să îţi atingi uşor încheietura, atunci mâinile tale sunt de dimensiuni mici, dacă nu reuşeşti, atunci mâinile sunt mari.

Ce spune o mână mică despre personalitatea ta?


Dacă mâinile tale sunt mici, înseamnă că ai o personalitate aventuroasă, spontană şi sinceră. Datorită acestei naturi, de multe ori te trezeşti că intri în probleme sau ai necazuri. Dar ai şi o natură realistă de a aborda dorect problema şi de a o rezolva într-un mod logic şi foarte practic. Iar relaţiile personale sunt presărate cu câteva momente dramatice.

Ce spune o mână mare despre personalitatea ta?


Dacă mâinile tale sunt mari, atunci eşti un perfecţionist înnăscut şi foarte concetrat pe detalii, indiferent cât timp îţi ia. Din acest motiv, nu eşti niciodată punctual, dar în cele din urmă te dovedeşti a fi un angajat foarte productiv.
Ai o personalitate impulsivă care, de obicei, reacţionează în exces din cauza sensibilităţii tale, în special în faţa criticilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod