Ce înseamnă când visezi vaci

Cu siguranță te întrebi de ce ai avut un vis atât de ciudat, nu?
Acest vis indică faptul că există o profundă dorință inconștientă de a progresa în viață. O vacă în vis înseamnă o problemă importantă în viață, fertilitate și schimbare.

Vaca apare în mintea noastră subconștientă numai atunci când există un mesaj fundamental puternic care trebuie comunicat. Practic, acest animal este un mesager spiritual.

Pentru a înțelege exact semnificația acestui vis trebuie să analizăm detaliile. În majoritatea cazurilor, acest vis este considerat unul pozitiv, care simbolizează bunătatea și bunăstarea. Cu toate acestea, el poate fi uneori și un avertisment.

Ce înseamnă când visezi vaci:


O singură vacă în vis

În general, visele despre vaci simbolizează sațietatea, viața liniștită și încrederea în viitor.

Chiar dacă ai visat o singură vacă, tu și familia ta veți avea bunăstare și prosperitate fără prea multe eforturi. O altă interpretare al acestui vis este sănătatea. Dacă un bolnav a visat o vacă, se poate spune că pericolul a trecut și că începe să își revină.

Te împunge o vacă

Dacă visezi că ești împuns/ă de o vacă este un avertisment cu privire la cineva din jurul tău care îți dorește răul. Inamicul care e fie un străin, fie cineva din cunoștințele tale are un motiv pentru care îți vrea răul.

Te atacă o vacă

Un vis în care o vacă te atacă poate reprezenta nu numai agresori externi, ci și propria nepăsare. Temperamentul impulsiv și graba pot duce la conflicte inutile pe care le poți evita atât în viața de familie, cât și la locul de muncă.


Te urmărește o vacă

Acest vis te pregătește pentru o perioadă nefavorabilă în care vei eșua în tot ceea ce faci. Încearcă să nu îți asumi sarcini prea grele sau importante și ferește-te de pericolul de a te răni.

Fugi de o vacă

Dacă fugeai de o vacă în vis înseamnă că poți primi o moștenire în curând. Această moștenire va fi destul de utilă, deoarece nu îți merge prea bine în ultima perioadă, chiar și în ciuda eforturilor tale.

Citește și: Ce înseamnă când visezi albine


O vacă cu sânge pe coarne

Acest vis este un semn de agresiune din partea ta. Sângele de pe coarne indică faptul că viclenia, aroganța și abilitatea de a folosi forța te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești.

O vacă nervoasă

Acest vis te avertizează cu privire la necazurile cauzate de o femeie.

Problema este că nimeni nu se așteaptă de la acțiuni nepotrivite de la această femeie, decența ei fiind fără îndoială.

Te mușcă o vacă

Acest vis reprezintă un act sexual rușinos care ți-a făcut o impresie neplăcută în trecut sau vei experimenta un act sexual de care nu te vei bucura cu adevărat.

O vacă moartă

O vacă moartă în vis reprezintă problemele financiare viitoare.

Ai cumpărat o vacă

Dacă ai avut acest vis există o mare posubilitate de a face o achiziție nejustificată. Acest vis ar putea fi un avertisment pentru a te abține de la achiziții scumpe sau credite bancare mari.

Hrănești o vacă

Acest vis te pregătește pentru schimbări și evenimente neașteptate în viață. Vei putea obține beneficiul maxim dintr-o întorsătură bruscă a evenimentelor.


O vacă neagră care iese pe o poartă

Acest vis prezice necazuri. Tu sau persoanele apropiate puteți fi în pericol de accident sau de boală.

O vacă albă

O vacă albă în vis prezice vești bune, un cadou valoros sau o dorință care se împlinește. Dacă vaca albă iese dintr-o curte, semnificația visului se dublează.

O vacă maro care intră pe poartă

O vacă roșcată care intră pe poarta curții prezice un succes răsunător, care îți va influența favorabil situația financiară. Te poți aștepta la o promovare la locul de muncă, la câștiguri la loterie sau la o căsătorie cu o persoană celebră sau influentă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod