7 citate inspiraționale care îți vor schimba viața

Nu spunem că trebuie să te bazezi doar pe citate inspiraționale pentru a-ți schimba viața, dar acestea îți garantează un început al schimbării și pot fi chiar promotorul unei vieți mai bune și al unui mod mai pozitiv de a privi lucrurile.

Puterea cuvintelor s-ar putea să te ajute mai mult decât îți imaginezi. Mai jos îți oferim câteva citate inspiraționale, peste care mai putem privi din când în când, în momentele în care simțim că viața noastră stagnează sau că nu mai avem în fața ochilor viziunea pe care ne-o doream. 

Iată 7 citate inspiraționale care îți pot schimba viața:

1. "Iartă-i pe ceilalți, nu pentru că merită iertarea, ci pentru că tu meriți pacea."

Atunci când ești nervoasă pe cineva, te rănești pe tine.

Adu-ți aminte că iertarea nu înseamnă și că uiți. Iertarea înseamnă că accepți ce s-a întâmplat.

2. "Cei mai mulți oameni nu ascultă cu intenția de a înțelege. Cei mai mulți oameni ascultă cu intenția de a răspunde."

Câteodată, să asculți pe cineva înseamnă să taci și să-i oferi persoanei respective șansa de a vorbi. Iar ulterior, răspunde doar dacă este nevoie de răspunsul tău.

3. "Motivul pentru care ne luptăm cu nesiguranța se datorează faptului că ne comparăm momentele de slăbiciune cu momentele de glorie ale altor persoane."

Poate crezi că toată lumea este mai bună decât tine, dar poți vedea doar imaginea pe care celelalte persoane o proiectează în lume.

Toate persoanele au propriile frici și slăbiciuni. Nu te mai compara cu alte persoane, deoarece întotdeauna ți se va părea că nu ești suficient de bun.

4. "Oamenii vor uita ce ai spus, oamenii vor uita ce ai făcut, dar oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă."

Poate că nu îți vei aduce aminte întotdeauna detaliile, dar îți vei aminti mereu impactul pe care o persoană l-a avut asupra vieții tale.

5. "O navă este în siguranță în port, dar nu pentru asta a fost construită."

Putem sta în siguranța și confortul casei noastre, dar scopul vieții este să o trăim la maxim și să experimentăm diverse aventuri.

6.

"Prostul nu a știut că este posibil, așa că a făcut-o."

Nu te constrânge din cauza limitelor pe care ți le impui. Orice este posibil.

7. "Fii cine vrei să fii și spune ce simți, pentru că cei pe care îi deranjează nu contează, iar pe cei care contează nu îi deranjează."

Persoanele care te acceptă pentru ceea ce ești sunt persoanele care merită păstrate lângă tine. Persoanele care nu te acceptă pentru ceea ce ești nu sunt demne de timpul și energia ta.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod