psihologie

2021 te obligă să te lepezi de vechiul TU! O nouă eră începe și trebuie să fii pregătită pentru asta

Fiecare An Nou reprezintă un alt început, chiar dacă nu realizezi în acele momente. Anul 2020 a fost marcat de întreruperi, reflecții, singurătate, trezire și schimbare. În 2021 vei culege toate roadele din ultimele luni și vei putea să te bucuri de abundență și prosperitate.
Însă trebuie să fii pregătită pentru a deschide o nouă ușă. Ai suficient timp până la sfârșitul anului pentru a face o retrospectivă a ultimelor luni și să realizezi ce trebuie să schimbi, pentru a-ți fi și mai bine de acum încolo. Și nu ești singura. Omenirea trece printr-o fază de trezire colectivă. Schimbarea conștiinței este marcată mai întâi de faptul că realizezi că trebuie să faci ceva diferit. Probabil ai fost forțată să urmezi regulile sistemului social, rutinele și tradițiile care te-au controlat în trecut și care nu au fost construite în beneficiul tău.
Nu te-au ajutat în felul în care ai avut nevoie.

La nivel individual, aproape toată lumea a trecut printr-un ciclu intens de moarte și renaștere, metaforic vorbind, adică o perioadă de dezintegrare pozitivă a personalității, credințelor și ideilor. Acest proces este extrem de incomod pentru că, la fel ca un șarpe care își leapădă pielea, trebuie mai întâi să te eliberezi de vechiul TU, pentru ca noua ta viață să înceapă.

2021 - anul marilor schimbări


Dacă există un obiect pe care nu l-ai aruncat, deși ai știut că trebuie să meargă direct la gunoi sau că trebuia să pui capăt relației tale toxice, orice pas pe care nu l-ai făcut, deși știai că este benefic - în 2021 vei fi obligată să le faci pe toate - pentru că intrăm într-o eră complet nouă.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod