înger

Ai simțit vreodată un miros plăcut din senin? Așa comunică îngerii cu tine

Atunci când vorbești cu îngerul tău păzitor în timpul rugăciunii sau meditației, s-ar putea să simți un miros plăcut din senin, care îți transmite un mesaj special. Creierul uman procesează mirosurile în aceeași zonă în care procesează gândurile și sentimentele intuitive, așa că parfumurile ne amintesc de ceva sau cineva. Le asociem cu amintiri legate de exepriențe. Iată ce semnifică diferitele mirosuri în timpul comunicării cu îngerii!

Ce se întâmplă atunci când simți un miros plăcut din senin?


1. Mirosuri florale


Îngerii trimit mirosuri florale oamenilor, în special de trandafiri, deoarece au cea mai mare rată vibrațională energetică. Dacă simți un miros floral în timp ce te rogi sau meditezi, dar nu există flori în apropiere, parfumul probabil că vine de la îngerul tău păzitor, ca semn că este cu tine și că vrea să te încurajeze.

2. Mirosuri asociate cu cei dragi


Îngerul tău păzitor îți poate trimite un miros care să îți aducă aminte de o persoană sau chiar de un animal drag de care îți aduci aminte atunci când te rogi sau meditezi. Dacă ai vorbit despre partenerul tău cu îngerul păzitor, atunci s-ar putea ca acesta să îți trimită parfumul preferat al acestuia sau chiar mirosul corpului al acestuia, pentru a-ți transmite că se va ruga în numele tău.

3. Mirosuri asociate cu locurile


Poți simți mirosuri care îți amintesc de un loc despre care vorbești cu îngerul tău păzitor, cum ar fi o casă, un birou, o școală sau un parc. Aceste mesaje parfumate sunt concepute pentru a evoca amintirile din aceste locuri speciale din viața ta, locuri care au servit ca locații pentru evenimentele sau situațiile în care te rogi sau meditezi.
De exemplu, dacă ești în căutarea vindecării rănilor emoționale pe care le-ai suferit atunci când nu te simțeai în largul tău la birou, îngerul tău păzitor îți poate trimite un miros care îți amintește de acele momente, pentru a te ajuta să te deschizi cu privire la acele experiențe traumatizante și pentru a le rezolva.

4. Mirosuri de alimente


Din moment ce mirosul alimentelor declanșează amintiri ale momentelor cheie când ai consumat acel tip de mâncare, îngerul tău păzitor îți va trimite mirosul unei mese memorabile sau al unui preparat distinct pe care l-ai împărtășit cu cei dragi. Deci s-ar putea să simți mirosul din bucătărie de când ai mâncat împreună cu partenerul tău sau de când ai gătit cu cei mici.
Sau poate că vei simți mirosul cafelei pe care o beai adesea cu o prietenă în timpul liber.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod