Supermodelul american Emily DiDonato poartă cele mai frumoase ghetuţe de primăvară-vară

Dacă a fost ceva ce mi-am dorit foarte mult pentru această primăvară în ceea ce priveşte încălţămintea a fost o pereche de ghetuţe de primăvară-vară din piele întoarsă şi delicat

Dacă a fost ceva ce mi-am dorit foarte mult pentru această primăvară în ceea ce priveşte încălţămintea a fost o pereche de ghetuţe de primăvară-vară din piele întoarsă şi delicat perforată, cu toc înalt. Am văzut-o în vitrina unui magazin din mall, dar atunci nu am intrat.

Apoi mi-am dat seama că nu o să mă “vindec” până nu probez acele ghetuţe – speram să nu aibă numărul meu, să nu-mi stea bine, să nu fie comode etc. M-am întors la magazin şi le-am pus în picioare.

Veneau perfect şi erau comode.

Preţul însă era cam mare. Totuşi, aş fi făcut acest efort. Ceea ce m-a oprit a fost însă sfatul prietenei mele care mi-a spus că, totuşi, la vară o să-mi fie prea cald în ele. Avea dreptate. Drept pentru care după câteva zile mi-am luat o minunată pereche de pantofi… roz, dar care aduceau puţin cu ghetuţele, fiind de piele şi uşor perforate, cu toc înalt.

Dar asta nu mi-a scos din cap acele ghetuţe drept pentru care… când am văzut Campania Oscar de la Renta pentru primăvara-vara acestui an am rămas cu gura căscată la o altă pereche de ghetuţe mult mai dichisite.

Au, în plus faţă de cele pe care mi le doream, o plasă argintie cu mici floricele perlate plasate în colţurile fiecărui romb – un detaliu care le dă o eleganţă aparte.

La fel şi pantofii purtaţi de supermodelul american Emily DiDonato, care a fost una din fetele Oscar de la Renta pentru această campanie. O campanie destul de criticată din cauza faptului că “fotomodelele par îngheţate”.  Totuşi, pentru Emily DiDonato, modelul de la Maybelline, această campanie a însemnat un impuls important pentru carieră, iar ţinutele Oscar de la Renta nu fac decât să-i scoată în evidenţă farmecul.

Ghetuţele cu pricina costă 1.395 de dolari, iar pantofii 995 dolari şi îi poţi găsi aici http://www.oscardelarenta.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod