20 de ani de creaţie. Giuseppe Zanotti a ales sandalele aurii

Pentru a celebra finalul celui de-al doilea deceniu de existenţă al brandului, Giuseppe Zanotti a creat patru colecţii capsulă, fiecare dintre dintre ele având o caracteristică distinctă.

Pentru a celebra finalul celui de-al doilea deceniu de existenţă al brandului, Giuseppe Zanotti a creat patru colecţii capsulă, fiecare dintre dintre ele având o caracteristică distinctă. Acestea vor apărea de-a lungul acestui an, iar ultima în februarie anul viitor.

Prima colecţie poartă denumirea de “Jewel” şi va fi lansată acum, în luna iunie, şi este o linie de sandale aurii inspirate din modele din trecut.

Privind în urmă, la cei 20 de ani care au trecut, desingerul îşi reaminteşte de prima sa călătorie la New York: “Am început la Plaza Hotel, unde aveam o cameră de la Asociaţia Desingerilor de Pantofi.

Piaţa era plină de negru, de chestii formale şi cauciuc. Nici Jimmy Choo, nici Louboutin. Am început cu pantofii stiletto care erau superfeminini, eleganţi şi sexy, dar a fost un eşec. Primele două sau trei sezoane au fost o tragedie”.

Ca mulţi alţi designeri, Zanotti priveşte spre viitor. Iniţial, echipa sa de creaţie i-a sugerat să scoată o carte care să marcheze trecerea celor 20 de ani, dar designerul a refuzat: “Nu voi muri încă. O carte retrospectivă îmi inspiră ceva trist.

Cred că este mult mai frumos să marchez un astfel de moment cu această colecţie”. După lansarea în iunie a primei linii “Jewel”, următoarele, “Rock ’n’ Roll”, “Black Stilettos” şi “Disco” vor fi lansate în septembrie, noiembrie şi, respectiv, februarie 2015.

Sursa: buro247.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod