Ultimul trend in showbiz: vedetele poarta trolere personalizate

Pentru ca este brand ambasadorul unui brand de valize, Catalin Botezatu s-a gandit sa faca un cadou inedit unor femei din showbiz pe care le apreciaza.

Astfel el le-a trimis trolere personalizate Lamonza unor femei care ii sunt foarte dragi, Adelina Pestritu, Simona Patruleasa, Teo Trandafir si Bianca Ionita,Oana Roman.

"Le-am trimis fara sa le anunt aceste trolere la birou, trolere mici de cabina, in  culori sic, pe care Lamonza le-a personalizat special pentru ele. Sunt foarte frumoase! Am vazut ca atunci cand am postat pe facebook aceasta colectie de vara viu colorata, le-au admirat, si atunci am decis sa le fac o surpriza. Noi suntem oameni publici, de multe ori publicul larg are impresia ca aruncam cu banii pe fereastra, nu e adevarat, eu nu am probleme in a-mi asocia imaginea cu brand-uri mass market, pentru publicul larg, cu preturi rezonabile, daca sunt de foarte buna calitate.

Recomand cu drag acest brand care ofera service pe viata pentru valizele sale, ceea ce inseamna ca garanteaza calitatea", a declarat Catalin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod