Top trenduri pentru sezonul primavara/vara 2016

Fashion Days, destinația numărul 1 de fashion, prezintă, sub umbrela Time to Change, noile tendințe pentru sezonul primăvară/vară 2106, care te vor ajută să-ți găsești inspirația pentru un stil perfect. Astfel, poți cumpăra colecții in season de la branduri de top la nivel international, precum Esprit, Desigual, Clarks, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Gant, Just Cavalli și multe altele.
Mai mult, Fashion Days oferă clienților săi posibilitatea de a-și alege combinațiile vestimentare preferate, dintr-o selecție vastă de peste 500.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, cu livrare rapidă și posibilitatea de retur gratuit. Introdus la începutul acestui an, serviciul oferă posibilitatea de a returna, în termen de 30 de zile, unul sau toate produsele achiziționate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plată.
 

Specialist în dezvoltarea unui stil personal autentic, Fashion Days te încurajează să experimentezi și să faci schimbări pozitive în garderoba ta. Chiar dacă dificilă, schimbarea este oricând binevenită. Ieși din zona ta de confort, încearcă noile trenduri, mixează culori și paternuri și alege să fii feminină, romantică sau chiar glam – orice nu ai avut curaj să testezi până acum, acum e momentul potrivit.

Pentru inspirație, echipa de stiliști Fashion Days a creat TREND REPORT primăvară/vară 2016, un dosar de stil care te va ajuta să îți pui în valoare stilul sau, de ce nu, să îl schimbi radical.
Mai multe informații despre tendințele acestui sezon pot fi găsite pe blogul Fashion Days – The Daily Issues, dar și în noul video, disponibil aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod