Tommy Hilfiger a fost premiat ca "Designerul de moda al anului" de catre GQ Germania

Tommy Hilfiger Grup, deţinut de către PVH Corp. [NYSE: PVH], este încântat să anunţe că designerul de modă american Tommy Hilfiger a participat la ceremonia anuală GQ Germania “Bărbatul anului” unde i-a fost înmânat premiul “Designerul de modă al anului”.
In timp ce Hilfiger sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare a brand-ului său global, acest premiu vine ca o recunoaştere a impactului pe care l-a avut asupra industriei de modă pe plan internaţional de-a lungul carierei sale.

Este o mare onoare să fiu premiat la această categorie de către  GQ Germania,” a spus Tommy Hilfiger în discursul sau de acceptare din cadrul ceremoniei de premiere. “Am avut parte de un an fantastic, în care am sărbătorit 30 de ani ai brand-ului Tommy Hilfiger prin evenimente speciale în jurul lumii.
Primirea acestei distincţii reprezintă o amintire minunată pentru noul prag al carierei mele.


Din 1985, de când Hilfiger a fondat compania omonimă, acesta a ajuns la o recunoaştere globală pentru stilul său “clasic american cool”, iar astăzi are peste 1,400 de magazine în mai mult de 90 de ţări din jurul lumii. De-a lungul carierei sale, Hilfiger s-a angajat să îndrume şi să susţină noile talente din industria modei, de la numeroasele sale colaborări în materie de creaţie, până la implicarea în munca la Consiliul Designerilor de Modă din America, Consiliul de Modă Britanic, şi alte programe locale de design din Israel, India şi Germania, printre altele.
Abordarea sa optimistă şi democratică asupra modei – aşa cum se observă şi din afinitatea lui pentru tehnologia digital şi canalele social media – continuă să apropie şi să deschidă mai mult brandul către o audienţă globală foarte expansivă a fanilor.

Premiul i-a fost înmânat lui Hilfiger de către supermodelul german Toni Garrn, care a avut o lungă şi intensă colaborare în trecut cu Tommy Hilfiger, fiind imaginea campaniilor de publicitate ale brandului, cât şi manechin în cadrul prezentărilor.

Lui  i s-au alăturat colegii premiaţi  şi anume artiştii Bryan Adams şi Tom Jones; actorii Josh Hartnett, Til Schweiger şi Mads Mikkelsen; pianistul Lang Lang; actriţa “Gentlewoman a anului” Isabelle Huppert; şi gazda Barbara Schöneberger.
Invitaţii s-au bucurat de prestaţiile live ale lui Adams, Jones and Lang.Prietenii şi fanii brand-ului Tommy Hilfiger sunt invitaţi să se alăture discuţiilor pe social media folosind #TommyHilfiger pe Facebook, Twitter și Instagram.

Photo Credit: Getty Images
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod