Sandalele ECCO Cruise - pentru o vară fără limite!

Unele aventuri încep la picioarele tale, cu încălţămintea potrivită. Iar încălţămintea potrivită pentru această vară este ECCO Cruise!

Vremea caldă înseamnă mai multe călătorii, vacanţe şi excursii. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, sandalele ECCO Cruise te poartă peste tot, oferindu-ţi un confort de neegalat de dimineaţă până seară. Concepute special pentru aventurile şi excursiile în aer liber, atât pe uscat, cât şi pe apă, ECCO Cruise sunt cu siguranţă sandalele pe care le poţi lua cu ţine oriunde în această vara!

Cu ECCO Cruise în picioare te poţi bucură de toate plăcerile activităţilor în aer liber, pentru că îţi vei simţi picioarele în siguranţă, relaxate şi ferite de căldură şi transpiraţie.

ECCO Cruise nu sunt nişte simple sandale, ci sandale atletice multifuncţionale, capabile să îţi ofere maximum de confort în orice condiţii şi pe orice fel de teren, inclusiv în apă.


Fie că păşeşti pe nisip, ciment, stânci, iarbă sau prin apă, picioarele tale vor avea stabilitate şi suport la fiecare pas, graţie tehnologiei RECEPTOR pentru confort remarcabil, precum şi sistemelor de fixare şi ajustare rapidă şi tălpii direct injectate, care garantează confort maxim şi prelungit.

În plus, sandalele ECCO Cruise sunt confecţionate din piele naturală sau din material textil care se usucă foarte repede, astfel încât ai libertatea de a-ţi alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar şi activităţilor pe care le preferi.

Orice vrei să faci, oriunde vrei să mergi, alege sandalele capabile să te ducă acolo.

Vara această, toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise!


Sandalele ECCO Cruise pentru femei şi bărbaţi sunt disponibile în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod