RESERVED a lansat magazinul online pentru Romania

Începând cu luna decembrie, Reserved este disponibil online pentru toți iubitorii de stil din România.

Disponibil în 10 țări din Europa, brandul de fashion Reserved și-a extins acum opțiunea de shopping online pentru clienții din România. Cu 8 magazine deschise în România, stilul Reserved este deja binecunoscut publicului român, iar de acum, este disponibil în toată țara, la un click distanță. Dacă nu ai un magazin Reserved în apropiere sau pur și simplu nu ai chef să mergi la cumpărături, poți oricând să-ți faci cumpărăturile din noul magazin online, în câteva minute pe http://www.reserved.com/ro/ro.

Noul magazin online găzduiește toate conceptele Reserved pe care le găsești și în magazine: liniile dedicate femeilor – Office, Street Fashion, Young; liniile pentru bărbați – City, Casual, Young și categoria Kids. În afară de toate de oferta variată pe care o poți regăsi în toate magazinele Reserved, în magazinul online vei găsi colecții limitate, tendințe, recomandări de stil și piese disponibile exclusiv online. În magazinul online, pasionații de modă și stil pot vizualiza usor toate colecțiile și look-urile Reserved și se pot inspira din campaniile și selecțiile tematice disponibile exclusiv online.

Reserved online este pregătit și pentru sezonul sărbătorilor cu selecții de Party&Christmas pentru copii, idei de cadouri și prețuri speciale pentru a-ți face cumpărăturile de sărbători mult mai ușoare și plăcute. Dacă te simți puțin neinspirat, în magazinul online vei găsi și o serie de look book-uri tematice precum 1970’s Luxe sau Modern Utility care iți vor inspira stilul și vor aduce noi povești surprinzătoare în garderoba ta de zi cu zi.

De asemenea, cu ocazia deschiderea noului magazin online, Reserved are o surpriză pentru tine.

Pentru prima dată în domeniul modei, clientul face prețul! Într-o campanie online, Reserved te invită să schimbi prețul hainelor tale preferate. Cum? Intră pe Facebook, cauta look-urile Reserved marcate cu #ReservedForMe și dă like piesei tale preferate. Cele mai apreciate 5 piese, vor primi un discount special, disponbil timp de 3 zile exclusiv în magazinul online. Bucură-te de sesiunea ta de shopping pe http://www.reserved.com/ro/ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod