Prima fabrica rapida adidas ajunge in Germania

adidas a dezvăluit un prim exemplu al viitorului în producția de bunuri de larg consum prin inaugurarea SPEEDFACTORY în Germania.
Folosind fabricarea automată pentru a aduce producția în timp real în locul în care se află consumatorul, SPEEDFACTORIES (FABRICILE RAPIDE) creează echipamente sportive de înaltă performanță mult mai repede decât înainte.

SPEEDFACTORY include tehnologie inteligentă robotizată care nu oferă doar calitate la cele mai înalte standarde, ci prezintă și un design unic al pantofilor. Primele produse concept înglobează 500 de perechi de pantofi pentru alergare care vor fi dezvăluiți în prima jumătate a anului 2016, cu un volum mare de producție pentru consumatori, programat pentru lansare în viitorul apropiat.

SPEEDFACTORY îmbină designul și dezvoltarea echipamentelor sportive cu un proces de fabricare autonom și flexibil.
Această flexibilitate ne permite să fim cât mai aproape de piață și de localizarea consumatorilor noștri”, a declarat Herbert Hainer, CEO în cadrul adidas Group. “Așadar, suntem pe punctul de a inova industria prin extinderea granițelor în ceea ce privește modul, locul și timpul în care putem fabrica produsele noastre industriale de top.


adidas inițiază momentan versiunea experimentală a SPEEDFACTORY în orașul german Ansbach, alături de compania Oechsler AG. Rețeaua SPEEDFACTORY va răspunde mai bine nevoilor consumatorilor, și totodată va avea un impact pozitiv semnificativ asupra mediului înconjurător, diminuând emisiile din transport și reducând utilizarea adezivilor.

Montarea primei mașinării SPEEDFACTORY a avut loc în Ansbach, Germania, cu scopul de a propulsa o rețea globală de producție automată care aduce tehnologia de ultimă generație în orașe din jurul întregii lumi.
Primele 500 de perechi ne vor ajuta să punem bazele unei producții comerciale la scară largă, astfel încât fiecare consumator să poată primi la nivel local produsul dorit mult mai repede
”, a declarat Gerd Manz, Vice președinte al departamentului de tehnologii inovatoare în cadrul adidas.
 
SPEEDFACTORY reprezintă doar debutul viziunii brandului adidas de a oferi consumatorilor o experiență high-tech holistică folosind tehnologii de producție revoluționare, individualizare în magazine și experiențe digitale interactive.
Începând cu SPEEDFACTORY, adidas va dezvolta în magazine inițiative inedite prin intermediul unor experiențe digitale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod