Porţi şosete colorate şi amuzante? E un semn că ai putea avea mai mult succes

Cei mai mulţi oameni nu acordă o atenţie deosebită atunci când aleg modelul şosetelor pe care le poartă. Din acest motiv, şosetele albe, negre sau cele în culori neutre sunt dominante.
Dar unele persoane au o pasiune pentru ciorapii în culori cât mai interesante sau chiar cu modele amuzante. De exemplu, nu ar trebui să te mire atunci când vezi un adult cu şosete verzi care au desenate flamingo roz pe ele...

Iar oamenii de ştiinţă au descoperit că acestă preferinţă care întoarce capete pe stradă are şi o semnificaţie. Se pare că persoanele care poartă şosete cu modele deosebite au şanse mai mari de a avea succes şi de a avea o atitudine încrezătoare în propriile forţe.

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au realizat un studiu pentru a descoperi care este părerea oamenilor cu privire la comportamentul nonconformist.
Au analizat modul în care oamenii reacţionează la pantofii sport îndrăzneţi şi blugii rupţi purtaţi într-un mediu formal. În mod surprinzător, reacţiile au fost pozitive.

Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că un look nonconformist este asociat cu succesul şi un statut social mai bun.


Prin urmare, chiar dacă acele şosete cu floricele pe care le ai nu te-au costat mult, poartă-le cu mândrie, pentru că te pot ajuta să ai o imagine mai bună şi chiar să obţii succesul mai uşor.

Iar acest fenomen are efect dublu.
Dacă oamenii te percep ca fiind o persoană de succes atunci când ai un comportament nonconformist, la rândul tău vei fi mai încrezător în capacităţile tale.

Un studiu efectuat de psihologul Joshua I. Davis, de la Universitatea Northwestern din SUA, a arătat că hainele pe care le purtăm ne afectează comportamentul. Acesta a analizat reacţiile oamenilor într-o serie de teste. Unii dintre subiecţi purtau halate de laborator, alţii nu. Rezultatul a fost surprinzător: cei care au purtat halate de laborator s-au simţit mai inteligenţi şi au obţinut rezultate mai bune, comparativ cu cei care nu au purtat halate.

Prin urmare, chiar dacă eşti o persoană timidă care nu stă prea bine cu banii şi trăieşte de la un salariu la altul, poartă acele şosete trăsnite care atrag atenţia tuturor.
Este posibil să atragă şi succesul!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod