Orice produs din colecția de toamnă-iarnă ETIC este acum la jumătate de preț!

Bucură-te de oferte speciale la orice produs ETIC din colecția Urban Stories, toamnă-iarnă 2015-2016! Acum, orice produs de sezon are un preț redus cu 50%.
Poți alege dintre o mulțime de propuneri pentru orice moment al zilei, indiferent că e vorba de ținute pentru birou, pentru party, sau pentru un weekend cu prietenii: jeanși evazați, bluze de inspirație etnică, topuri drapate pentru party, cape tricotate, pulovere asimetrice, paltoane cu tăieturi simple, geometrice, sacouri de inspirație military, fuste asimetrice sau fuste-pantaloni, rochii cu decupaje sau cu inserții de material semi-transparent.
Toate acestea pot fi mixate cu piesele basic – camași albe, pantalonii pană sau drepți, sacourile, pardesie clasice, fustele drepte sau jeanșii.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, de la bumbac, viscoză, stofe din lână, iar finisajele sunt impecabile.

Colecția este completată cu accesorii variate, de la eșarfe cu buline sau printuri florale, pălării cu boruri largi, coliere metalice, brățări și genți.


Poți alege oricând piesele preferate accesând shop-ul online, www.etic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod