O prezentare de modă cum nu s-a mai văzut: Chanel a creat o plajă cu nisip şi valuri în interior

Creaţiile propuse de Chanel la fiecare prezentare de modă atrag atenţia prin designul impecabil şi atenţia la detalii.

Dar pentru colecţia primăvară-vară 2019, celebrul Karl Lagerfeld, designerul Chanel, a dus totul la un alt nivel, realizând una dintre cele mai spectaculoase prezentări de modă văzute vreodată.

Podiumul de prezentare a fost transformat într-o plajă cu un aspect cât se poate de natural, cu nisip, apă şi valuri înspumate. Totul s-a desfăşurat în Grand Palais des Champs-Elysées, celebra sală de expoziţii şi muzeu din Paris. Show-ul a purtat numele "Chanel by the Sea" şi a inclus tot ceea ce întâlnim în mod obişnuit pe o plajă, de la nisip, valuri, ponton, salvamari.

Karl Lagerfeld, designerul de origine germană care se află în spatele creaţiilor Chanel de 35 de ani, i-a invitat pe jurnalişti, influnceri, vedete şi fashioniste să admire colecţia de haine pentru primăvară-vară 2019 într-un cadru spectaculos, conceput chiar de el.

Nu se ştie exact care este mecanismul prin care a fost creată plaja cu un aspect impecabil şi valuri ce le imită perfect pe cele naturale, dar rezultatul este uimitor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod