Nume sonore ale designului vestimentar românesc se găsesc, din octombrie, la Promenada Mall

2NOIR a deschis primul magazin flagship, iar Molecule F își anunță primul concept store offline.
Colecții semnate de designeri români, precum Murmur, Lana, Venera Arapu, Corina Vladescu, Ioana Ciolacu sau 2NOIR vor fi prezente, din această lună, în Promenada Mall, prin inaugurarea primlului magazin al designerului Raluca Debu, care semnează creațiile 2NOIR, și a primului Concept Store dedicat in exclusivitate designului romanesc -  Molecule F, mult apreciatul butic online ce reunește cele mai reprezentative creații ale fashionului românesc.

Noile magazine se adaugă portofoliului de magazine fashion prezente în centrul comercial din nordul Capitalei, care reunesc nume importante din industria de profil, precum Calin Klein, Guess, Versace, Tommy Hilfigher, Stefanel, Vicomte A și multe altele.

„Studiile noastre arată că un segment semnificativ al publicului Promenada, cu precădere unul care lucrează în marile corporații din București, este cunoscător și consumator de design de autor.
Dacă, până acum, acest public își achiziționa creațiile designerilor români online, începând din această lună Promenada Mall le oferă pasionaților de modă acces la o experiență completă de shopping ale creațiilor autohtone. Prin deschiderea 2NOIR și Molecule F facem loc publicului nostru în garderobele cu oglinizi, pe care doar o prezență online nu le-o poate oferi.”,
spune Sebastian Mahu, Center Manager Promenada Mall.

2NOIR este un brand care propune piese vestimentare și croieli unice, ce alternează albul și negrul, punând în valoare feminitatea și eleganța celor care le poartă. Prin deschiderea magazinului din Promenada, designerul Raluca Debu duce mai departe povestea brandului 2NOIR, apropiindu-se mai mult de iubitoarele de modă și oferindu-le ocazia de a-i descoperi îndeaproape ținutele.

„Creațiile 2NOIR pun accent pe detalii și reinventarea hainelor clasice și vin în ajutorul femeii moderne.
Este important pentru noi să îi putem da ocazia clientei nostre să descopere piesele 2NOIR într-un cadru modern și fresh.  De aceea ne bucurăm că deschiderea magazinului din Promenada Mall ne aduce cu un pas mai aproape de femeia 2NOIR."
a spus Raluca Debu, fondator 2NOIR.

De asemenea, Molecule F, devenit un etalon pentru o piața locală de modă, va deschide luna  aceasta porțile primului Concept Store multisenzorial offline în Promenada Mall. Vizitatorii centrului comercial vor avea acces la o gamă extinsă de colecții ale unora dintre dintre cei mai apreciați designeri din țară și se vor putea bucura de o experiență completă de shopping.
 
„Am vrut să aducem și mai aproape de consumator designul românesc ca experiență, dincolo de necesitate.
Concept Store-ul Molecule F de la Promenada nu este doar un magazin cu vestimentație și accesorii, ci un spațiu multisenzorial, în care cele 6 simțuri sunt reprezentate armonios. Am gândit și creat acest spațiu ca fiind unul dedicat manifestarilor creative, în continuă modificare, în dorința de a surprinde în mod plăcut consumatorul. Un loc de unde evenimentele nu vor lipsi, de la lansări de produse cu nume sonore până la ședințele foto realizate chiar în interiorul magazinului, în shooting corner-ul creat special. Avem o selecție de peste 30 de designeri români care ni s-au alăturat în acest proiect deosebit.”
a spus Mirela Bucovicean, fondator Molecule F.

Mai multe detalii sunt disponibile pe promenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod