Kate Middleton, într-o rochie de prințesă și pantofi strălucitori la o gală caritabilă

Ducesa de Cambridge a arătat spectaculos miercuri seara la o gală organizată la Victoria & Albert Museum din Londra.
Kate, în vârstă de 37 de ani, a purtat o rochie Gucci din voal în nuanțe de alb și roz, cu o curea din catifea în talie. Soția Prințului William a asortat ținuta cu o coafură elegantă, cu părul liber pe spate și bucle bine definite. 

Ducesa de Cambridge a arătat precum o adevărată prințesă Disney datorită unui detaliu interesant. Aceasta a asociat rochia Gucci cu o pereche de pantofi acoperiți cu glitter. Pantofii argintii numiți Platinum Lamé Cabrina Pumps fac parte din cea mai nouă colecție de pantofi Oscar de la Renta. 


Încălțămintea statement și cea în nuanțe metalice se numără printre cele mai importante tendințe în modă ale anului 2019 și se pare că Ducesa de Cambridge a adoptat deja acest stil.
Pantofii purtați de Kate nu mai sunt în stoc, iar prețul lor este de 690 de dolari.

Ținuta de gală a fost completată de o pereche de cercei Kiki McDonough și un clutch vișiniu din catifea, asortat perfect cu cureaua vișinie a rochiei.

Kate Middleton a participat la cina oficială care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru programul inițiat de ea, numit 'Mentally Healthy Schools'. 

Proiectul face parte din campania "Heads Together", care are menirea de a susține persoanele de toate vârstele să vorbească deschis despre problemele de sănătate mintală.
'Mentally Healthy Schools' este susținut de Fundația Regală din Marea Britanie și principalul rol este de a ajuta profesorii și liderii din școli să susțină sănătatea mintală a copiilor oferindu-le îndrumarea și sfaturile necesare.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod