Kate Middleton a transformat o ținută veche într-una nouă. A adăugat mâneci unei rochii purtate în 2017

Garderoba Ducesei de Cambridge este, fără îndoială, de invidiat. Dar cu toate că deține un număr impresionant de piese vestimentare, lui Kate Middleton îi place să poarte aceleași haine din când în când.
Soția Prințului William poartă des unele dintre paltoanele elegante pe care deține, cel mai recent exemplu fiind cu ocazia Zilei Commonwealth. 
 
Kate a ales un palton de inspirație militară Catherine Walker, cu numeroși nasturi dispuși pe două rânduri. Nu este prima dată când Ducesa poartă această piesă, prima dată a apelat la paltonul roșu în anul 2014, în timpul unei vizite regale în Noua Zeelandă. 

La numai câteva zile după acest eveniment, Kate a ales să poarte o altă ținută mai veche.
Ducesa a participat pe 12 martie la evenimentul Portrait Gala 2019, desfășurat în Londra, și a purtat o rochie lungă Alexander McQueen.



În ciuda modificărilor din zona mânecilor, fanii au recunoscut rapid că este vorba despre aceeași rochie neagră cu imprimeuri florale mici purtată de Kate la Gala Premiilor BAFTA 2017.

Rochia era inițial una foarte elegantă, cu umerii goi, dar stiliștii ducesei i-au adăugat mâneci scurte pentru a transforma ținuta într-una potrivită evenimentului.
Kate a asociat rochia cu o pereche de cercei cu perle, pantofi negri cu toc și un clutch asortat. 
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod