Jimmy Choo, un nou brand în exclusivitate la The Place X

Începând din luna iunie, în concept store-ul The Place X este disponibilă o selecție de pantofi Jimmy Choo din colecția de primăvară-vară. Noile creații semnate de celebrul brand îmbină elemente tribale cu linii grafice și volume. Inspirația etnică se întânește cu designul geometric și cu elemente tradiționale africane, lucrate manual.

Sandra Choi, directorul artistic Jimmy Choo, mărturisește că s-a inspirat din opera artistei suedeze Hilma af Klint (1862-1944), care a creat printre primele picturi abstracte: “Am fost inpirată de paleta de culori a lui Klint și de influențele științifice din opera ei. Am avut un sentiment de descoperire, simțind liniște și eliberare în același timp.”

Selecția de pantofi Jimmy Choo de la The Place X este variată, de la cei mai frumoși pantofi stiletto la sandale wedges cu talpă din plută, sandale cu toc cui sau pantofi cu vârf ascuțit și baretă la spate.



Vedetele colecției sunt modelele Vanquish și Dario.



Sandalele Vanquish au curele din piele albă mixată cu piele de ponei cu print de zebră și toc de 10 cm.

Sandalele Dario sunt create din piele aurie și curele late din elastic, care creează un look dramatic.

La spate au un mic șiret auriu, inspirat de un corset. Tocul este tot de 10 cm.



Noii pantofi Jimmy Choo pot fi cumpărați din concept store-ul
The Place X (Calea Victoriei nr.83-85, București), dar pot fi admirați și online, pe site-ul The Place X, în secțiunea E-showroom.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod