Gisele Bundchen și-a luat adio de la podium

Top modelul brazilian a renunţat la prezentările de modă, într-o festivitate organizată la Sao Paolo, unde și-a început cariera în urmă cu 20 de ani. În vârstă de 34 de ani, top-modelul cel mai bine plătit din lume a deschis și a închis parada firmei Colcci, în a treia zi a săptămânii modei - Fashion Week de la Sao Paolo, relatează agenţia de presă EFE, citată de Agerpres.

Sala a fost plină miercuri, iar în primele rânduri s-au aflat părinții, surorile și soțul lui Gisele, vedeta fotbalului american Tom Brady, cu care are doi copii, Vivian și Benjamin. După defilarea colecției estivale 2016 a firmei Colcci, a început festivitatea propriu zisă: pe podium au dat buzna manechine purtând jenși și tricouri albe pe care era imprimată figura lui Gisele Bundchen.

Cu părul blond fluturând pe spate, ea și-a sărutat colegele, a zâmbit fotografilor și nu a mai putut să-și rețină emoția.

Gisele a coborât de pe podium în lacrimi și în ovațiile publicului, relatează agenţia citată de Agerpres.

"Sunt foarte recunoscătoare că am avut oportunitatea sa încep această carieră la 14 ani. Acum, după 20 de ani, am privilegiul să particip la ultima mea defilare și să continui să lucrez în alte domenii ale modei", a scris Gisele pe pagina sa de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod