ECCO Soft 7, o piele atât de moale încât îţi vine să o atingi!

Noii pantofi ECCO Soft 7 sunt realizaţi din piele atât de moale şi de catifelată, încât nu te poţi abţine să n-o atingi!
Trendul sneakers-ilor n-a fost niciodată mai actual, iar ECCO Soft 7 sunt sneakersii care surprind combinaţia ideală între stil şi funcţionalitate. Inspiraţi din designul tenisilor clasici, dar modelaţi conform ultimelor tendinţe în modă, ECCO Soft 7 reprezintă nouă dimensiune a stilului minimalist scandinav şi captează perfect esenţă vieţii urbane.

Albi sau negri, cu siret sau fără, clasici sau în varianta gheaţă, pantofii ECCO Soft 7 combină designul urban cu cele mai importante funcţii ale încălţămintei casual-sport:

- flexibilitate: talpă exterioară este extrem de flexibilă şi rezistentă, graţie tehnologiei ECCO DiP (Direct Injection Production) cu care a fost creată;
- formă anatomică: ECCO Soft 7 urmează forma naturală a piciorului, asigurând confort maxim pe orice fel de teren, de dimineaţă până seară;
climat sănătos pentru picior: feţele exterioare sunt confecţionate din piele naturală, moale şi rezistenţă, iar căptuşeală acoperită cu piele păstrează un climat optim în interiorul pantofului.

Cu pielea lor fină şi talpă groasă albă, ECCO Soft 7 arată sofisticat atât în varianta complet albă, cât şi în combinaţia elegantă de alb cu negru.
Aşa cum sugerează şi denumirea, ECCO Soft 7 sunt moi şi flexibili, catifelaţi la atingere şi foarte uşor de purtat, nu numai în ceea ce priveşte confortul piciorului, ci şi versatilitatea modelului de a se integra în orice ţinută casual.

ECCO Soft 7 Ladies
Pantofii ECCO Soft 7 pentru femei sunt alegerea perfectă pentru ţinutele urban chic din această toamna! Tu vei arăta sofisticat, iar picioarele tale se vor simţi minunat, pentru că fiecare pas în ECCO Soft 7 înseamnă relaxare şi libertate de mişcare.

În plus, aceşti pantofi casual-sport arată perfect în combinaţie cu celălalt must-have al toamnei: rucsacull, o versiune modernă a clasicului rucsac reinterpretat în stil minimalist scandinav.
Realizat din piele naturală ECCO Baja, ECCO SP Backpack este echipat cu buzunare interioare în care îţi poţi organiza toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.
Nouă colecţie ECCO Soft 7 pentru femei şi bărbaţi este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod