ECCO Dagmar, paşaportul tău către aventuri estivale de neuitat!

Pentru ca picioarele tale să arate perfect şi să se simtă minunat în această vară, ECCO a creat Dagmar, saboţii ultra-chic cu design clasic, dar detalii moderne!
Saboţii sunt cea mai comodă încălţăminte de vară, deoarece lasă piciorul descoperit, permiţându-i astfel să se mişte liber şi natural. În plus, îl feresc de transpiraţia şi umezeală inerente zilelor călduroase, precum şi de rănile şi durerile articulare pe care încălţămintea închisă le poate produce la nivelul degetelor şi părţii superioare a labei piciorului.

Cu saboţii ECCO Dagmar, toate aceste neplăceri devin o simplă amintire! Sunt confecţionaţi din piele nubuc - inclusiv branţul este din piele, pentru a absorbi umezeală şi a păstra picioarele uscate - iar catarama metalică, mai mult decât un detaliu stylish, permite ajustarea perfectă a sabotului pe picior.

Talpa saboţilor ECCO Dagmar este şi ea specială: creată prin tehnologia de injectare directă, prezintă puţine cusături şi o formă anatomică pe care piciorul se mulează perfect, ca şi cum sabotul ar fi o extensie a sa.
În plus, faptul că talpa e confecţionată din plută flexibilă şi rezistentă asigură confort maxim la fiecare pas, de dimineaţă până seară, pe orice fel de suprafaţă!

Mai mult decât o încălţăminte confortabilă, practică şi rezistenţă, saboţii ECCO Dagmar sunt accesoriul perfect pentru orice ţinută effortless style de vară. Arată clasic, elegant, dar şi în ton cu tendinţele momentului, graţie pielii nubuc cu aspect animal print şi cataramei metalice care contrastează cu textura pielii.

Perfecţi pentru zilele caniculare, ECCO Dagmar sunt paşaportul tău către aventuri estivale de neuitat!

Saboţii ECCO Dagmar sunt disponibili în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi online, pe www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod