E! PREZINTĂ SHOW-UL LIVE FROM THE RED CARPET: PREMIILE SCREEN ACTORS GUILD ÎN NOAPTEA DE 25 SPRE 26 IANUARIE

Sezonul premiilor continuă la E! cu cele mai importante evenimente din industria cinematografică și muzicală. După ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfășurată pe 11 ianuarie, parada vedetelor pe covorul roșu continuă la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00. Cu această ocazie, gazdele E! - Giuliana Rancic și Ryan Seacrest - îi aduc pe telespectatori în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopți de la Hollywood, în care vedetele își arborează ținutele de gală și pășesc pe covorul roșu, pentru a sărbători cele mai mari reușite din domeniul filmului și televiziunii, la cea de-a 21-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild (SAG).
Materialul este completat de clipuri în exclusivitate și interviuri cu cele mai mari vedete. E! surprinde fiecare moment fascinant, oferind detalii de culise despre speranțele celor nominalizați și opinii ale experților cu privire la cei care vor avea succes în această seară.

Miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Premiile Screen Actors Guild 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod