Diva anului 2016 la FashionTv Winter Festival

Colecția haute couture "DIVA 2016", semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu - Casa de Modă Diolastilis și vedeta de televiziune Adela Diaconu.

La FashionTv Winter Festival, publicul numeros de peste 1000 de persoane prezent la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina din Brasov, au putut admira colecția haute couture ''DIVA 2016'', semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu - Casa de Modă Diolastilis și vedeta de televiziune Adela Diaconu.

Rochii de seară haute-couture pentru femeile sofisticate, rafinate și stilate - acestea au fost propunerile celor doi designeri brașoveni pentru sezonul Spring/Summer 2016, o colecție strălucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.

Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu sunt la a treia colaborare, anul trecut cei doi designeri au realizat o colecţie de ţinute exotice pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes, dar și o colecție pret-a-porter ce le-a fost dedicată femeilor senzuale și prețioase, ce a stârnit admirația celebrităților, atat pe plan național, cât și internațional.

Colecția ''DIVA 2016''  a evidențiat farmecul rochiilor de tip sirenă și a liniilor fluide, lungi, transpuse pe țesături prețioase, tulluri și voaluri brodate. Ținutele colecției  au fost regale, diafane și sexi în același timp. Pasionații de modă au putut admira o colecție regală și prețioasă ce a incantat iubitorii de frumos, iar top modele Claudia Neghina si Ioana Francia au fost indelung aplaudate fiind divele colectiei. Dana Savuica si Mihai Leu au venit special la eveniment pentru a admira colectia celor doi designeri brasoveni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod