Denimul, în vogă în 2016! Carmen Negoiță te învață cum să îl porți!

Denimul este în mare vogă în 2016. Fashion bloggerul Carmen Negoiță te învață cum să îl porți sau să îl accesorizezi, fie ca ținută casual ori business.

Denimul se numără printre puținele țesături care au reușit să tranziteze timpul cu ușurință până-n prezent. Articolele din denim fac parte din elementele importante ale garderobei noastre. Jeansul ne ajută să fim cool fără sa depunem mari eforturi. În anii ’50, James Dean a făcut celebră o linie de styling care astăzi este considerată cool.

Outfitul este compus dintr-o pereche de jeans, un tricou alb și o geacă din piele în stil biker. În plus, designerii, tendințele, starurile de la Hollywood și moda străzii au contribuit mult la felul în care putem mixa diversele articole din denim. Nu sunt o împătimită a jeansului uzat, cunoscut sub numele de ripped jeans. Însă există și nenumărate varinate pentru cei care au gusturi clasice". 

"Am ales trei ținute care mie îmi plac foarte mult, astfel ilustrez mai multe stiluri in care poate fi combinat denimul.

Casual cool – double denim. Dacă este mixat exact așa cum trebuie, nu va arăta niciodată a “costum”, dimpotrivă, efectul e chiar cool. Pentru un look relaxat, încercați o cămașă din denim oversized, o pereche de skinny jeans și un tricou alb simplu".

"Denimul poate fi purtat și in ținute business. Cămășile din denim cu o textură subțire pot fi combinate cu fuste clasice sau cu pantaloni masculini. Denimul poate fi încorporat și în ținute ladylike, dar și accesoriile joaca un rol important.

Pentru un look tres chic, aveți nevoie de o cămașă din denim, o pereche de pantaloni cu talie înaltă și o pălărie”, a scris Carmen Negoiță pe blogul său, www.carmennegoita.com.

Carmen Negoiță este unul din cei mai cunoscuți fashion bloggeri din Romania si un promotor al stilului de viață sănătos prin intermediul alimentației raw vegane.

Foto: www.carmennegoita.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod