Cum se defilează corect: O pisică și-a făcut apariția pe podium la o prezentare de modă

O prezentare de modă desfășurată în Istanbul a devenit virală pe rețelele de socializare. Dar nu datorită creațiilor spectaculoase prezentate pe podium, ci datorită unei pisici care a apărut pe catwalk.
S-a întâmplat la Esmod International Fashion Show desfășurat în Emaar Square Mall din Istanbul, Turcia. Pisica maidaneză a apărut pe podium, s-a așezat în mijloc și a început să se lingă, spre amuzamentul tuturor invitaților. Ba chiar avea chef de joacă și a întins câte o lăbuță spre modelele care treceau pe lângă ea.

După ce și-a făcut toaleta, mâța a plecat la fel de relaxată cum a venit, dominând fără probleme podiumul de prezentare.

"Toată lumea era în stare de șoc", a declarat designerul turc Goksen Hakki Ali, a cărui prezentare se desfășura în momentul în care pisica îndrăzneața a intrat pe scenă.


Dar factorul de "șoc" este de dorit în lumea modei, dacă ar fi să analizăm prezentările bizare de modă desfășurate la festivaluri mari de modă, precum Săptămâna Modei de la New York, Paris, Milano sau Londra.

Întrebat dacă pisica ar putea avea o carieră de succes în viitor, creatorul de modă a răspuns amuzat: "Posibil, de ce nu?"


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod