Braiconf lansează o colecție exclusivă pentru cel mai luxos magazin propriu de pe The Grand Avenue

Noul magazin din cadrul galeriilor comerciale Grand Avenue din J.W. Marriott oferă o nou abordare asupra cămășii pentru domnii de toate vârstele.
Braiconf, producătorul autohton de cămăși ce deține cea mai mare tradiție pe piața din România, propune domnilor o abordare inedită pentru primăvara – vara 2015 cu o colecție capsulă, special realizată pentru noul concept-store de pe The Grand Avenue. Această colecție unică a fost dezvoltată special pentru lansarea magazinului de pe The Grand Avenue din cadrul J.W. Marriott.

Cel mai nou concept store din rețeaua Braiconf amintește de atelierele în care s-au născut cele mai mari nume ale fashion-ului.
Semnat de talentatul arhitect, Cristian Corvin, magazinul din J.W. Marriott este locul în care tradiția se întâlnește cu cele mai noi tendințe ale modei masculine. Boutique-ul Braiconf este unul ”just-shirts” și iubitorii de cămăși pot alege din peste 70 modele, de la cele cele clasice, de ceremonie, până la cele casual, în culori îndrăznețe și cu garnituri inedite.

În cadrul concept store-ului de 50 de metri pătrați din galeria The Grand Avenue, Braiconf a dezvoltat o colecție capsulă pentru care au fost utilizate tehnologii superioare precum Dry & Fly ce presupun finisarea cămășilor non-iron, obținându-se astfel o țesătură fină pentru piele și o întreținere ulterioară ușoară a cămășii.
Un alt element utilizat în realizarea colecției se referă la țesăturile cu Aloe Vera care nu conțin substanțe chimice și oferă un grad ridicat de protecție pentru pielea sensibilă.

Colecția capsulă înglobează patru direcții principale: business, smart, casual și fancy. Tăietura mânecii, broderiile speciale, cât și calitatea înaltă a celor mai fine țesături atent selecționate sunt doar câteva dintre elementele ce desăvârșesc rafinamentul noilor cămăși Braiconf. Iar paleta diversificată de culori și imprimeuri pun în valoare design-ul țesăturilor fine în această vară.

În plus, pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a sublinia grija pe care Braiconf o acordă clienților săi, pentru concept store-ul de pe The Grand Avenue, compania a introdus serviciul Braiconf Express.
Prin intermediul acestui serviciu, unic în România, domnii pot beneficia de o cămașă pe măsură în doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Pe lângă facilitatea Braiconf Express, în cadrul boutique-ului, clienții se pot bucura și de clasicul serviciu Braiconf Made to Measure, prin intermediul căruia, orice domn poate avea o cămașă perfectă pentru silueta sa.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook sau pe www.braiconf.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod