Premiera pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta, "Nunta perfecta” a oferit spectatorilor teatru la cald!

iar cei prezenti, toti purtand marturii in piept, au putut urmari ceremonia defilarii unui straniu alai de nuntasi, care, dupa ce si-au facut o intrare maiestuoasa si-au schimbat brusc starea de spirit si s-au dezlantuit intr-o rafuiala teribila!

Nu este vorba despre o nunta zgomotoasa, ci de spectacolul “Nunta perfecta”  de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie, produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity si care va avea premiera pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta si va putea fi vazuta si pe 1, 15, 18 si 19 iunie.

Experienta inedita la care au asistat spectatorii din sala Teatrului Elisabeta a fost o repetitie cu public, asa incat cei prezenti l-au putut urmari pe regizorul Eugen Gyemant dand ultimele indicatii referitoare la reglarea luminilor si a sunetului.

Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu au dat viata personajelor imaginate de castigatorul Oscarului pentru scenariu, Alan Ball.

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de domnisoara de onoare. Refugiate intr-una din camere, isi dau seama ca nici una dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca nici una nu o suporta in realitate pe mireasa.

Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc, daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.


 Memorabila a fost si trairea unei experiente de teatru la cald de catre publicul care a asistat la repetitia deschisa a “Nuntii perfecte”, pe 7 mai.

Actorii au coborat de pe scena, au ras, au plans s-au infuriat chiar in mijlocul spectatorilor, astfel incat toata lumea din sala s-a simtit implicata in intriga acestui spectacol si nuntas la o nunta buclucasa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod