adidas Originals Superstar lansează spotul gamei Supercolour, împreună cu imagini din spatele cortinei cu Pharrell Williams

adidas Originals prezintă în premieră spotul oficial al gamei Superstar Supercolour, semnată de Pharrell Williams. Vocea lui Pharrell narează pe întreg parcursul spotului, explicând noțiunea sa despre etos.
"Nu trebuie să îți definești stilul bazându-te pe stilul meu sau al altcuiva. Ceea ce ne caracterizează ca indivizi este că fiecare dintre noi poate alege pentru el însuși.” a declarat Pharrell Williams. Pantofii iconici Superstar sunt acum disponibili în 50 de culori diferite, gama Supercolour marcând astfel o premieră în ceea ce privește diversitatea și multitudinea cromatică. 50 de culori, 50 de posibilități. O culoarea pentru fiecare!

Povestea gamei Supercolour este redata în spotul oficial, iar pe website-ul Supecolour sunt diponibile imagini care explică conceptul care stă la baza ideii  de a crea gama Supercolour semnată de Pharrell Williams.

“Pantoful Superstar este un pantof iconic, care s-a bucurat de un succes îndelungat și de aceea am vrut să fac ceva ce nu am mai văzut înainte.
Am ales 50 de culori diferite, potrivite pentru pantoful Superstar- culori diferite din care deriva diferite nuanțe. Atunci când lansezi 50 de culori diferite în toată lumea, lucrul natural este să începi să interacționezi cu oameni diferiți - un aspect care mie îmi place foarte mult ”
a declarat Pharrell Williams.

Cele 50 de nunațe diferite din gama Supercolour pot fi văzute în detaliu pe www.adidas.com/supercolor si vor fi disponibili in magazinele adidas din tara incepand cu luna Aprilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod