Adelina Pestrițu lansează noua colecție de jeans Foggi

Adelina Pestrițu a ales nu mai puțin de 32 de outfituri din noua colecție Foggi Jeans pentru toamnă. Obișnuită să atragă toate privirile, Adelina s-a simțit extrem de relaxată și a pozat cu atitudine demnă de un fashion star, pe parcursul celor 8 ore cât a durat ședința foto.

Renewal Collection de la Foggi Jeans este o colecție-statement creată pentru femeile puternice, independente, care adoră jungla urbană și provocările ei. „Are linii extrem de senzuale, sexy, provocatoare, sunt hainele perfecte pentru club, pentru terasă. Sunt hainele perfecte pentru mine”, a spus prezentatoarea TV.



Renewal Collection propune 60 de creații - blugi, jachete, rochii și articole sportive -, realizate din denim de la cel mai mare producător din lume, ISKO, Turcia. „Este o colecție pentru femeile frumoase, independente, care știu cum să fie senzuale și atrăgătoare indiferent de situația în care se află.

Am folosit țesătura elastică și croiala cu efect push-up, specifice creațiilor noastre”, spune Costin Iurea, managing partner, Foggi Jeans.



Foggi este un brand românesc de fashion, ale cărui creații au fost purtate de Andreea Bălan, Andreea Tonciu și Denisa Ciocoiu. A lansat până în prezent 80 de colecții proprii, create de designeri români cu experiență în jeans. Noua colecție, Renewal Collection, este disponibilă atât în magazinul online www.foggi.ro, cât și în magazinele partenere din întreaga țară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod