Mândria unei mame fericite: Andreea Esca, mesaj emoţionant de ziua fiicei sale

Ştirista de la Pro TV o ţine dintr-o aniversare în alta. Sâmbătă, ea a împlinit 43 de ani, duminică a fost ziua soţului, iar luni o sărbătoreşte pe adolescenta Alexia (15 ani).

Prezentatoarea de televiziune a publicat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu fiica ei adolescentă, Alexia.

Andreea Esca a avut numai cuvinte frumoase despre frumoasa ei fiică, dar a şi glumit pe seama ei: "Astăzi e ziua Ei! Cea care mi-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Cea mai caldă, rece, simpatică, antipatică, prietenoasă, neprietenoasă, previzibilă, imprevizibilă, vorbăreaţă, mută, sigură, nesigură fată pe care o cunosc. Te iubesc, Alexia! Îţi mulţumesc pentru zilele fericite pe care mi le dăruieşti şi te rog să ai grijă de nervii mei!", a scris vedeta.

În trei ore, mesajul ei a primit 10.900 de like-uri.



Duminică, 30 august, Andreea Esca i-a sărbătorit pe soţul ei, Alexandre Eram, şi pe Alexia, de Sfântul Alexandru. Ştirista a postat pe Facebook o poză cu familia, pe malul mării, imagine care a strâns peste 9.900 de like-uri. "Azi e ziua lor! Cei doi îndrăgostiţi... Alexia şi Alex! La mulţi ani tuturor Alexandrilor! Vouă şi tuturor care poartă numele Sfântului Alexandru", a scris ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod