Pantofii nude nu mai sunt la modă! Cu ce să îi înlocuiești

Pantofii nude sunt una dintre perechile la care orice femeie apelează atunci când nu știe cum să își completeze ținuta.
Extrem de ușor de asortat, culoarea acestora te ajută să obții un efect de subțiere a picioarelor, dar și câțiva centimetri în plus în înălțime. Orice femeie arată fabulos cu această încălțăminte și de aceea nu ne vom despărți de ea niciodată.

Totuși, în acest an, ultimele prezentări de modă și aparițiile vedetelor ne oferă o variantă mult mai interesantă și neconvențională pentru pantofii nude. Această încălțăminte poate fi purtată la orice ținută și tinde să întreacă pantofii nude în materie de versatilitate.
Ești curioasă despre ce este vorba? Află mai jos!

Iată cu ce înlocuiești pantofii nude!


Kylie Jenner a fost una dintre primele vedete la care am văzut pantofii transparenți. Nici nu este de mirare, având în vedere că soțul surorii sale, Kanye West, a inclus această pereche de pantofi în colecția sa.

De asemenea, și Kim Kardashian pare o fană înfocată a acestei încălțăminte. Aceasta poartă pantofii transparenți cu orice, de la ținute sport și până la cele mai sexi combinații.
Principalul motiv pentru care acești pantofi din PVC au devenit atât de populari este faptul îți fac picioarele să arate fabulos, fără a fi atât de evidenți.

Poți alege pantofii transparenți atât simpli, cât și cu diferite modele. Cei cu baretă cu cristale vor fi o încălțăminte ideală pentru ținute deosebite la evenimente speciale. Vezi continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod