Ce piatră prețioasă trebuie să poarte zodia ta: 12 bijuterii perfecte pentru tine

Visezi la o bijuterie care să strălucească precum o stea la încheietura sau la gâtul tău, dar care să te reprezinte în același timp cu la fel de multă fidelitate precum propriile alegeri de viață? Jinduiești la podoabe care să nu se dovedească doar irezistibil de frumoase, dar și o desăvârșire a personalității tale?
Atunci alege bijuterii în funcție de semnul tău zodiacal, pe care să le înțelegi și care să te înțeleagă la rândul lor. Noi avem cele mai bune sugestii în rândurile de mai jos: află care este piatra prețioasă ce te reprezintă și vezi de pe ce accesoriu va scânteia numai și numai pentru zodia ta!

Spune-ne ce zodie ești și îți spunem ce bijuterie să porți!


Pietrele prețioase pot avea origine minerală sau organică, dar ceea ce dețin în comun toate este vibrația lor plină de viață, emoția distinctă cu care sunt încărcate.
Din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase au protejat, au purtat noroc sau au intensificat anumite calități ale purtătorilor lor.

Berbec –Granat


Reflectând culoarea aprinsă specifică zodiei de foc, granatul este considerată una dintre cele mai puternice pietre prețioase, și cui se putea potrivi mai bine dacă nu celei mai aprige zodii? Plină de energie, simbolizând puterea, rezistența, popularitatea și încrederea în sine, această piatră este tovarășul ideal al unui Berbec.

Doldora de culoare și de vitalitate precum sufletul tău, Broșa din argint cu ametist, citrin, granat și turmalină va împodobi cu mândrie cămășile, sacourile și paltoanele frumoaselor noastre „Berbecuțe”.
Placată cu rutheniu și aur alb de 14 karate, bijuteria va reflecta tot ce e mai profund în inima ta.

Taur – Safir


Perpetuând regalitatea și romantismul, reverberând de dragoste, adevăr și încredere, safirul e una dintre cele mai rare pietre prețioase. Printre cele mai dragi valori ale sale se numără sinceritatea, pacea, bucuria și înțelepciunea, exact atribute în care se regăsește și statornicul Taur.

Ce spui despre un Inel din argint cu safir și agat verde? Bijuteria placată cu rutheniu și aur galben de 14 karate va satisface setea de frumos a nativului! Pietrele fațetate atrag toate privirile, iar strălucirea plină de blândețe a acestui inel va calma orice urmă de anxietate sau de tristețe, stări care pot tulbura până și calmul acestui semn atât de puternic.
Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod