baneasa

Night Shopping Party la Baneasa Shopping City

Pentru prima data in Romania centrul comercial Baneasa Shopping City, Feeria si hypermarketul Carrefour Baneasa isi unesc fortele intr-un eveniment special dedicat celor mai infocati cumparatori. Vineri, 30 ianuarie, bucurestenii se pot bucura de o noua noapte de cumparaturi, cu reduceri speciale.
Venind in intampinarea dorintei romanilor si in acest an, pentru a treia oara este organizat Night Shopping Party. Desi maratonul de cumparaturi a inceput deja, adevarata competitie de shopping va fi prilejuita vineri, 30 ianuarie cand centrul comercial Baneasa Shopping City, Feeria si hypermarketul Carrefour Baneasa vor fi deschise pana la ora 24.00. Cumparatorii se vor putea bucura de oferte si promotii speciale, incepand cu ora 18 si pana in miez de noapte.
Conceptul inovativ de Night Shopping Party - Noapte Alba de Reduceri - este deja cunoscut romanilor din primele doua editii organizate de Baneasa Shopping City in vara anului 2008 cand s-au inregistrat trafic si vanzari crescute semn ca romanii au imbratisat bucurosi cumparaturile la miez de noapte.
Promotiile oferite pe 30 ianuarie se vor adauga reducerilor deja existente in magazine. Acestea sunt practicate in magazinele de imbracaminte, accesorii, lenjerie, incaltaminte, in magazinele de decoratiuni interioare, de echipamente si imbracaminte sportiva, de cadouri. Exista unele reduceri si in magazinele de cosmetice si parfumuri, precum si la cele de bijuterii.