Moda străzii din Paris. Inspiră-te şi tu de la franţuzoaice!

Se spune despre franţuzoaice că sunt printre cele mai cochete femei din lume. Şi pe bune dreptate. Doar ele au acel “je ne sais quoi” care îi atrage chiar şi pe cei mai sceptici dintre noi.

Franţuzoaicele sunt renumite pentru felul în care se exprimă prin intermediul hainelor. Pe străzile din Paris n-ai să vezi niciodată “uniforme”. Fiecare femeie vine cu “acel ceva” al ei. Ele ştiu cum să reinterpreteze tendinţele unui sezon, astfel încât să arate “altfel” atunci când ies pe stradă.

Un mic secret al acestor femei în jurul cărora s-a format un mit este calitatea pieselor vestimentare. Franţuzoaicele trecute de 30 de ani investesc în haine şi accesorii de calitate. Pentru ele moda de calitate este foarte importantă, să nu uităm că se trag din femei ca Gabrielle Chanel.

Adoră accesoriile statement şi nu ies din casă fără să-şi accesorizeze şi cele mai banale ţinute. Şi aşa reuşesc să arate şic chiar şi într-o pereche de jeanşi şi un banal tricou din bumbac.

Un alt as din mâneca franţuzoiacelor este încrederea în ele şi curajul de a experimenta. Nu le este teamă să combine materiale sau culori pe care noi, restul europenilor, le considerăm imposibile.

Şi încă ceva, ştiu să zâmbească. Zâmbetul este un accesoriu care nu le lipseşte niciodată franţuzoaicelor.

1 din 17

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod