Modă: Cum să te îmbraci pentru un interviu. 15 ţinute care-ţi măresc salariul

Interviul pentru un job este un moment important din viaţa noastră. Şi cum trăim într-o societate în care imaginea contează şi, mai ales, vorbeşte despre tine, este bine să ţinem cont de nişte reguli atunci când ne alegem hainele cu care ne îmbrăcăm la un interviu.

Atunci când te pregăteşti pentru un interviu cel mai sigur este să adopţi un look clasic, simplu, fără prea multe accesori, pentru a sugera angajatorului seriozitate. 

Dacă vrei o imagine feminină, încearcă o fustă creion, până la genunchi cu o cămaşă sau o bluză simplă.

Sub nicio formă nu ai voie cu fuste scurte. Chiar dacă eşti tentată să crezi că o fustă scurtă te poate "ajuta", mai ales dacă angajatorul cu care dai interviu  este un bărbat, lucrurile nu stau chiar aşa. Ideal este să alegi modele cât mai simple, în culori neutre, fără imprimeuri. Hainele tale nu trebuie să atragă atenţia, ci doar să te pună în evidenţă.

Foarte potrivite sunt ţinutele compuse din pantalon şi cămaşă. Iar pentru a mai îndulci look-ul, încearcă o cămaşă feminină, din mătase.

Însă, ai grijă să nu fie foarte transparentă sau cu un decolteu prea generos. 

Rochiile sunt şi ele potrivite pentru astfel de situaţii. O rochie în culori calde, dar sobre, este mereu câştigătoare.

Accesoriile sunt şi ele foarte importante. Nu au ce căuta colierele foarte mari sau cerceii candelabru. Însă, un ceas, o brăţară feminină sau un colier colorat îţi pot evidenţia latura creativă. Ai foarte mare grijă să porţi accesorii de calitate. Nu purta pantofi cu tocuri foarte înalte, vei avea un aer de vampă.

Make-up-ul trebuie să fie unul foarte natural. Fond de ten şi pudră (ca să nu apari cu un ten lucios, mai ales că în astfel de momente emoţiile sunt mai mari şi transpirăm), blush în obraji, rimel şi puţin gloss te vor face să arăţi foarte fresh şi sigură pe tine. De asemenea, ar fi bine dacă ai avea părul prins într-un coc simplu sau o coadă de cal.

1 din 16

MAI MULT DESPRE: stil, birou, moda, fashion, haine, tinuta, interviu
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 20 Ian 2014, 22:24
    Tocuri?

    Totul se bazeaza pe tocuri? serios ? Dar in caz ca este iarna afara si nu ai permis de conducere, altceva inafara de tocuri se poate permite ?

    1
    0

  • Anca pe 26 Nov 2013, 22:12
    moda

    Ariata asa ar trebui sa arate femeile...ce intelegi tu prin mai plinute??? sa aiba gusa si 3 randuri de burti???

    1
    0

  • Ariatta pe 31 Oct 2012, 17:28
    moda

    Sa inteleg ,că la interviul de job se prezintă astfel de fotomodele? Hai să fim serioşi.Tinute exemplificatoare pentru femei mai plinuţe nu aveţi?

    2
    1

  • geo pe 15 Oct 2012, 09:57
    tinute

    Tinuta 14 mi se pare potrivita, 13 nu. Mai sunt si altele nepotrivite (bluzele sunt transparente si conform articolului trebuie evitate).

    1
    1

  • anca pe 15 Oct 2012, 01:08
    de acord cu elena

    si as adauga ...15

    0
    0

  • elena pe 12 Oct 2012, 09:19
    nu toate sunt indicate pt.asa ceva

    scuze,dar tinutele 13,14 nu mi se par deloc potrivite

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod