Modă: Culorile neon în garderoba ta. 5 reguli care te ajută să le combini

Vara asta se poartă culorile intense! Dacă în anii trecuţi n-am fi îndrăznit să combinăm roşul aprins cu fucsia, în acest sezon portocaliul face casă bună cu ciclamul, iar galbenul-acid este evidenţiat de albastru intens sau mov.

E adevărat că hainele în nuanţe neutre sunt mult mai safe şi mai simplu de purtat, dar nu ar fi minunat dacă am renunţa la aceste uniforme şi ne-am scălda în multitudinea de culori pe care designerii ne-a dăruit-o?

Domoleşte-le cu nuanţe neutre

Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când îţi cumperi prima piesă vestimentară într-o culoare puternică este să o combini cu una într-o nuanţă mult mai cuminte. Astfel, vei mai reduce din impact, iar ţinuta ta nu va "obosi" ochii nimănui. 

Poartă o rochie într-o nuanţă puternică 

Dacă ai decis să-ţi achiziţionezi o rochie într-o culoare electrică,  tot ce trebuie să faci este să o porţi cu accesorii, încălţări şi plic, nude. Ştiu că multe dintre voi sunt tentate să o asorteze cu negru, însă nişte accesorii nude vor arăta mult mai bine. 

Foloseşte culorile pentru a-ţi scoate în evidenţă atuurile fizice 

Foarte important de ştiut este faptul că o astfel de culoare va atrage toate privirile. Aşa că, nu o purta decât dacă vrei să scoţi în evidenţă o anumită parte din corpul tău. De exemplu, dacă ai nişte sâni frumoşi poţi să alegi o bluză intens colorată.

Combină-le între ele

Chiar dacă ţi se pare puţin exagerat, culorile neon se pot combina între ele fără  să dea dureri de cap. Sunt câteva combinaţii, albastru intens-galben, ciclam-portocaliu, mov-galben acid, care arată foarte bine. Important este să le accesorizezi corect şi să nu foloseşti astfel de ţinute la birou. 

Accesorii neon 

Dacă ţi se pare prea mult să porţi haine în culori neon încearcă o geantă, un plic sau încălţări astfel colorate, sunt perfecte pentru a accesoriza o ţinută monocromată. Iar pentru fetele mai puţin curajoase, care nu îndrăznesc să poarte astfel de ţinute, dar iubesc tendinţele acestei veri, le recomandăm să încerce ojele colorate sau fardurile electrice.

1 din 14

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod