Modă: 20 de soluţii sexy de a-ţi pune ceva pe cap dacă ţi-e frig

Sezonul rece a venit, iar anotimpul căciulilor, a pălăriilor şi a fesurilor colorate este în plină desfăşurare. Marile case de modă au pus accent pe accesorile cu care ne acoperin capul în zilele friguroase şi nu numai. Pe podiumurile Louis Vuitton, Giorgio Armani, Rochas sau Blugirl au fost văzute pălării extravagante, caciuli din blană sau şepci în formă de clopt.

În zilele noastre, pălăriile nu mai sunt doar simple piese vestimentare care ne apără de frig şi de ploaie, ele s-au transformat în nişte accesorii puternice care pot schimba complet look-ul unei persoane şi care ne pot scoate din anonimat.

Căciulile din blană au fost reinventate, însă fără să-şi piardă din aspectul preţios.

Ele pot fi purtate de toate femeile care iubesc moda, indiferent de vârstă. Pot fi asortate la ţinute din piele, denim sau catifea.

Pălăriile fedora au fost create în secolul al XIX-lea, exclusiv pentru bărbaţi. Acum, aceste modele au devenit accesorii unisex care pot fi purtate în foarte multe feluri. Însă, cel mai bine se potrivesc la ţinute de inspiraţie masculină. La costume din două piese, cu cămaşă şi vestă.

Pălăriile clopot readuc la viaţă moda anilor '20, acele vremuri în care femeile erau atât de elegante şi de sofisticate.

Această revenire ne permite să fim mai feminine şi mai delicate. Le putem purta la paltoane elegante şi la trenciuri. Pentru a completa look-ul, încearcă o pereche de mănuşi din piele.

Fesurile tricotate nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt atât de uşor de purtat, sunt comode şi ne fac zilele de iarnă mai plăcute. Însă, ai grijă să porţi fesuri din lână şi nu din fire sintetice dacă vrei să nu-ţi strici părul.

1 din 21

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod