Modă. 20 de idei ca să porţi eşarfele în mod original

Eşarfele sunt nelipsite din garderoba unei femei, iar în sezonul rece se dovedesc extrem de utile. Dar există mai multe modalităţi de a le folosi, în afară de stilul clasic, cel de a-ţi înfăşura pur şi simplu eşarfa în jurul gâtului. Iată ce să încerci:

O tendinţă importantă a momentului este un mod inedit, dar şi foarte practic de a folosi eşarfele mari, de tip pled. Pliază eşarfa în formă triunghiulară, aşaz-o pe umeri, apoi prinde-o în zona taliei cu o curea. Vei obţine astfel o tunică foarte interesantă şi trendy, care îţi va ţine de cald în zilele friguroase.



Un stil asemănător de a folosi eşarfa este acela de o aşeza pe după gât, lăsând cele două laturi să curgă în faţă, pe care de asemenea să le prinzi sub o curea în zona taliei.





Pentru a pune în practică aceste două stiluri cele mai potrivite sunt eşarfele foarte mari, de tip pled, din materiale moi şi groase. Imprimeurile inspirate de tartan, cu carouri în diverse culori şi mărimi sunt de asemenea un trend important.

În zilele foarte reci de iarnă, eşarfele împletite, masive, precum cele stil tub, sunt cele mai potrivite. Sunt călduroase şi comode, ideale pentru a-ţi proteja zona gâtului de frig.


Dacă alegi eşarfele lungi şi ceva mai subţiri, în loc să faci un nod clasic în zona gâtului, poţi alege să le înnozi cât mai aproape de vârfuri, iar rezultatul va fi unul mult mai interesant şi original.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod